Ha lenne lehetőségetek elmenni kicsit szórakozni a babátok mellet, elmennétek? Nyugodt szivel biznátok másra, kire biznátok estétől másnap délelöttig? A pénz és ha lenne más dolgotok befolyásolná/solja a döntéseteket, hogy mentek -e?
Egy-egy alkalommal nem baj, a kicsinek nem lesz baja, és te se hanyagolod ezért még el, de minden hónapban azért soknak tartanám.
Ha szeretnétek erre a bálra elmenni, akkor menjetek, érezzétek magatokat jól - utánna sokkal több energiád lesz a hétköznapokhoz is.
Simán elmennék, ki ne hagyd.Én tesómra szoktam hagyni elsősorba, aztán anyós.Anyu dolgozik ő nem mindig tud rá vigyázni.
15 hós
13 hós babám van. Éjszakára nem merném senkire se hagyni, mert nagyon ragaszkodó és hisztis, mégis azt mondom, ez meggondolandó!
A pénzt nem szabad sajnálni magadra/magatokra! Nem csak egy gazdatest vagy, hanem az anyja, a férjednek pedig a párja és ápolni kell ezt a szövetséget! Megérdemled, hogy kikapcsolódj, feltöltődj! Max ha nem bírjátok lelkileg, a pici után mentek az éjszaka közepén.
Mennyetek nyugodtan, én először éjszakára 5 hónaposan a barátnőmre. Mi meg apával foglalkoztunk, nagyon jól esett.
A baba pedig aludt mint a bunda.
Szia!
Szerintem is menjetek el a bálba. Ha elvan a babátok az anyósoddal, akkor nincs min gondolkozni. Mulassatok egy jót.
Egyébként én is az a típus vagyok, aki nem szívesen hagyja el a babáját. Egyszerűen nem megy. Ha nagyon muszáj a férjemre vagy az anyukámra rábíznám, de másra nem.
Az igazat megvallva csupa lekiabálós válaszokat vártam a kérdésedre, de örülök, hogy csupa pozitív választ kaptál. :)
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!