Anyósra bíznátok a babát ezek után?
8 hetes volt a kislányom, amikor először elmentünk volna vásárolni kettesben párommal. Szerencsére otthon hagytuk a pénztárcát, így hamarabb hazaértünk: anyós épp sukorral és citrommal ízesített, felnőtteknek való koffeines teát adott a babának. Csak anyatejes, és 1000x megbeszéltük, hogy nem! Indulás előtt adtam neki enni. Mindketten kiakadtunk párommal, ő közel 2 hétig szóba sem állt az anyjával, csak az öccsével üzente, hogy nézegesse a baba képeit mert élőben nem látja egy ideig. Aztán lecsillapodtak a kedélyek, heti 1-2 alkalommal találkozunk.
Most 6 hónapos, mi 2 hét múlva leszünk együtt 5 éve. Szeretne elvinni moziba meg étterembe, nagyon édes, küldött nekem egy saját maga által szerkesztett meghívót postán és nagyon lelkes. Csak hát anyós vigyázna a babára. Ti beleegyeznétek?
Én nem bíznám rá. Valóban nem égbekiáltó bűnt követett el (de igazad van, ártalmas egy olyan pici babának ilyesmi), de nem is arról van szó.
Ha elmentek, rábízod, tudnál nem azon kattogni, hogy miket csinálnak, amiket nem szabad? Esetleg olyat, ami nem neki való?
Vacsora, mozi, mindezt fektetés után gondoltátok? Az szerintem már elég késő, vagyis akkor a nagyinak kellene megfürdetni, vacsiztatni, altatni a picit. Én nem bírnék bízni benne, hogy ezeket úgy tenné, ahogy én kérem. Egy rémálommá válna a romantikázás, mert csak azon járna az agyam, mikor megyünk már haza.
13-as: igen, én is emiatt hezitálok. Fürdetés altatás nem gond, ezt már csinálta amikor hazajöttünk, ilyen téren bízok benne.
Anyatejet hagyok otthon. Mondjuk utoljára is hagytam :-(
14-es: erre én is gondoltam, csak ezt meg anyukám ellenzi, mert szerinte ezzel vérig sérteném anyósomat.
Voltunk már moziba amikor az én szüleimnél voltunk vidéken, akkor nem idegeskedtem, nagyon jó volt. De most nagyon arra hajlok, hogy kicsit később :-(
Ugyanakkor az sem lehet, hogy "soha" nem bízzuk rá, előbb-utóbb el kell kezdeni bízni benne és ez jó alkalomnak tűnt/tűnik...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ez volt az én kérdésem én jól ki lettem osztva hogy jaj de hülye vagyok hogy ilyenen kiakadok...pedig nem is teáról volt szó...
örülök hogy te normálisabb válaszokat kaptál :)
és igen teljesen átérzem amit írsz nekem sincs más választásom mint újra megbízni mert nagy ritkán engedtessék meg hogy a NAGYSZÜLŐRE bízhassam a saját UNOKÁJÁT,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!