Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósra bíznátok a babát ezek...

Anyósra bíznátok a babát ezek után?

Figyelt kérdés

8 hetes volt a kislányom, amikor először elmentünk volna vásárolni kettesben párommal. Szerencsére otthon hagytuk a pénztárcát, így hamarabb hazaértünk: anyós épp sukorral és citrommal ízesített, felnőtteknek való koffeines teát adott a babának. Csak anyatejes, és 1000x megbeszéltük, hogy nem! Indulás előtt adtam neki enni. Mindketten kiakadtunk párommal, ő közel 2 hétig szóba sem állt az anyjával, csak az öccsével üzente, hogy nézegesse a baba képeit mert élőben nem látja egy ideig. Aztán lecsillapodtak a kedélyek, heti 1-2 alkalommal találkozunk.

Most 6 hónapos, mi 2 hét múlva leszünk együtt 5 éve. Szeretne elvinni moziba meg étterembe, nagyon édes, küldött nekem egy saját maga által szerkesztett meghívót postán és nagyon lelkes. Csak hát anyós vigyázna a babára. Ti beleegyeznétek?

2012. jan. 23. 15:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Gondolom elég büntetés volt ez neki, hogy még egyszer ne csinálja. De azért elindulás előtt említsétek meg neki újra a "szabályokat".
2012. jan. 23. 15:55
 12/31 alaszka ***** válasza:
És ha nincs más aki vigyázzon rá, kénytelen leszel néha rábízni,ezért is jobb a békesség....én is így vagyok...
2012. jan. 23. 15:56
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bíznám rá. Valóban nem égbekiáltó bűnt követett el (de igazad van, ártalmas egy olyan pici babának ilyesmi), de nem is arról van szó.

Ha elmentek, rábízod, tudnál nem azon kattogni, hogy miket csinálnak, amiket nem szabad? Esetleg olyat, ami nem neki való?

Vacsora, mozi, mindezt fektetés után gondoltátok? Az szerintem már elég késő, vagyis akkor a nagyinak kellene megfürdetni, vacsiztatni, altatni a picit. Én nem bírnék bízni benne, hogy ezeket úgy tenné, ahogy én kérem. Egy rémálommá válna a romantikázás, mert csak azon járna az agyam, mikor megyünk már haza.

2012. jan. 23. 15:56
 14/31 anonim ***** válasza:
Vádaskodás ide vagy oda,a gyerekemet nem hagynám kettesbe ilyen anyóssal.Ha már egyszer megtette megint megfogja,már csak a "az én gyerekeim ilyen korba eszt meg azt már ettek,ittak" kijelentése miatt sem.Valaki értelmesebb embert csak találsz aki képes betartani az utasításokat a gyerekeddel kapcsolatosan,hogy te csak ezt meg azt adsz neki és nem akarsz más fajtát.
2012. jan. 23. 16:01
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is nagyon kiakadtam volna. Pont az ilyen incidensek miatt nem bíznám senkire a lányomat. Majd ha már mindent eszik, akkor lehet vele más is úgy, hogy én nem látom. Biztos végigidegeskedném a mozit :(
2012. jan. 23. 16:02
 16/31 A kérdező kommentje:

13-as: igen, én is emiatt hezitálok. Fürdetés altatás nem gond, ezt már csinálta amikor hazajöttünk, ilyen téren bízok benne.

Anyatejet hagyok otthon. Mondjuk utoljára is hagytam :-(

2012. jan. 23. 16:04
 17/31 alaszka ***** válasza:
Mondjuk estére én se hagynám ott, még most sem, pedig 7 hónapos, mert az este az olyan hogy akkor csak anya kell, meg akkor túl sok a teendő, amit rosszul tud csinálni, inkább mennék délután valamikor, amikor mondjuk csak el kell altatnia, vagy ilyesmi.
2012. jan. 23. 16:06
 18/31 anonim ***** válasza:
Na most eszembe jutott mivel büszkélkedett nemrég anyósom: hogy ő már a 3 hetes fiának adta cumisüvegből a főzeléket és úgy megtömte, hogy reggel 6tól délután 2ig meg sem mukkant. Na én ezért sem bíznám anyósomra..
2012. jan. 23. 16:07
 19/31 A kérdező kommentje:

14-es: erre én is gondoltam, csak ezt meg anyukám ellenzi, mert szerinte ezzel vérig sérteném anyósomat.

Voltunk már moziba amikor az én szüleimnél voltunk vidéken, akkor nem idegeskedtem, nagyon jó volt. De most nagyon arra hajlok, hogy kicsit később :-(

Ugyanakkor az sem lehet, hogy "soha" nem bízzuk rá, előbb-utóbb el kell kezdeni bízni benne és ez jó alkalomnak tűnt/tűnik...

2012. jan. 23. 16:09
 20/31 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

ez volt az én kérdésem én jól ki lettem osztva hogy jaj de hülye vagyok hogy ilyenen kiakadok...pedig nem is teáról volt szó...

örülök hogy te normálisabb válaszokat kaptál :)

és igen teljesen átérzem amit írsz nekem sincs más választásom mint újra megbízni mert nagy ritkán engedtessék meg hogy a NAGYSZÜLŐRE bízhassam a saját UNOKÁJÁT,,,,

2012. jan. 23. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!