Szilveszter? Ti elvinnétek? Vagy nagymamára biznátok?
Nem, biztosan nem. Mégpedig azért mert egy 3 hónapos babának nyugalom kell otthon veletek, még ha ott is nyugalom lenne...de minek? Én otthon maradnék a babával és a párommal és sziesztáznánk együtt.
Ez csak szilveszter, semmiről nem maradtok le vagy ilyesmi, lehet hogy csak én nem rajongok a szilveszterért, de nekem ugyan olyan nap mint a többi, főleg egy kicsivel.
Majd mentek jövőre, ha nagyobb lesz a gyerek, ha úgy gondoljátok.
Mondjuk én még akkor se passzolnám le mamának...
Én elvinném:)
Főleg, mert nyugi szilveszter éjjel nálunk nem nagyon van, a fél világ petárdákat és tűzijátékokat robbantgat.
Semmiképpen se vinném.
Most lesz az első alaklom, h végre elmegyünk szilveszterezni, de a "nagy" 3 évest és a pici 10 hóst a nagyinál hagyjuk. Ilyen pici gyereket nem szabad kirángatni a jól megszokott környezetéből, csak hogy egy éjszaka ne a saját ágyában aludjon. Ha lenne már 7-8 éves, biztosan elvinném.
Nagyival alvás.Én erre szavazok,mi esküvőre mentünk amikor a babám fél éves volt.Teljesen nyugiban aludt,mi meg kiszórakoztuk magunkat.
Szerintem 3hónaposan tuti a nagyit kérném meg,hogy aludjon ott nálunk.Ha nem megoldható akkor te fürdeted,elaltatod a nagyinál és utána mentek el bulizni.
Szia.Nekem két lányom van az egyik 6 éves a másik 2.Soha miota megvannak nem ünnepeltem nélkülük..Annyira jó hogy ott vannak és éjfélkor megtudtam puszilni az arcukat:D
Mi a házunkban ünneplünk a szomszédnál.Szokott lenni nagy zenebona.És ha a kicsi álmos akkor lesétálok vele haza és alszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!