5 hetes babát elvinnétek focimeccsre meg búcsúba?
Ő el szeretne menni,és Veled akar lenni.És tudja,hogy gyerek nélkül nem mész.
Vagy engedd el ,vagy menj vele.A gyerknek semmi baja nem lesz.Zajban is nagyon jól tud aludni.
2 éves lesz a fiam. Falusi meccsre, babakocsival olyan 8 hónapos kora körül vittük először (de vittük volna hamarabb, ha olyan a meccs színvonala), Diósgyőr meccsre pedig nyáron, most lesz 2 éves. Az én párom nem focista, csak szurkoló. :D
Ha jó idő lesz, akkor én elvinném, max. nyugodtabb helyre húzódnék a kocsival. Nem kell, hogy bárki is a babakocsiba hajoljon, szólj rájuk, hogy ne tegyék. Ne az ordítozó tömegbe vidd, és kész. Ha meg látod, hogy nyűgösködik, akkor meg hazaviszed, vagy csak elmentek onnan sétálni.
A búcsú már más tészta, nálunk az nagyon zsúfolt szokott lenni, keskeny, tömött sorok között kell lavírozni. Na, oda szerintem nem vinném.
Nem!!!!Szegény babóca még csak most ismerkedik a világgal, és nem biztos, hogy már most ordító emberek közé kéne vinni...Én 6 hétig maximum az ablakhoz vittem levegőzni, és párom a telefonjával készült fotókkal büszkélkedett.
Pedig nem vagyok egy agybeállt anyuka, de ezt én nagyon fontosnak tartottam.
Ha nyugodt baba, és nem sír minden rezzenésre, akkor vigyed. Az emberekre meg rá kell szólni, hogy ne fogdossák, hülye mánia ez, főleg, hogy a kezét akarják megfogni, holott tudhatja, akinek volt gyereke, hogy azt azonmód a szájába tömi a baba.
Én is vittem egy hónapos korától mindenhova szép időben, úgy aludt a legnagyobb zajban is, hogy öröm volt nézni.
Ha kiderül menet közben, hogy nem tetszik neki a helyzet még mindig ki lehet jönni, és sétálni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!