Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire fog hasonlitani...

Mennyire fog hasonlitani anyósra/apósra?

Figyelt kérdés
Nálatok hasonlit a baba valamennyire anyósra vagy az apósra? Külsőleg értem. Vannak olyan vonásai amik rá/rájuk emlékeztet? Kicsit félek, hogy esetleg hasonlitani fog a nagyszülőkre a baba...
2011. szept. 10. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom, tiszta anyósom :-)

A barátnőm kislánya egy az egyben tiszta barátnőm anyja, vagyis nagymama.

2011. szept. 10. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ezen most jót mosolyogtam :)

fiam lábujjai tiszta nagyanyja :D minden másban kiköpött én... :)

3/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányom csupa anyósom volt elég sokáig! Most 12 éves, és rám hasonlít leginkább, de a füle, a lába, lábujjai formája maradt a mamáé. A kisfiam csak a jellegzetes állát örökölte apa családja felől, a többi az enyém! :)
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne aggódj ilyesmin - estetleg hasonló vonások lesznek - de ti nevelitek, és egészen más ember lesz mint anyós/após:)))

énnálam pl. homlokom nagyi,szemem anyukám

De: az állam én vagyok!

2011. szept. 10. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fog hasonlítani. Az én fiam külsőre meg kiállásra is nagyon hasonlít a nagyapjára. De hál isten a másra is hasonlít.
2011. szept. 11. 06:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fiam a férjem anyai felmenőiből van 'összegyúrva': anyósom, nagymama, nagybácsi. A homloka és a fülei nagyon jellegzetesek, a tekintete is, anyukám szokta mondani neki, hogy szia 'kis-Marika'.

Egyébként ahogy nő, egyre jobban hasonlít rám is, ha megnézzük a gyerekkori képeimet, egyik-másik akár a fiamról is készülhetett volna.

Én inkább attól paráztam, nehogy a betegségeiket (asztma, inzulinos cukorbetegség) örökölje.

2011. szept. 11. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam tiszta anyósom, külsőleg a mozdulatai és még a beszédstílusa is. De nálunk jó viszony van anyósom szerencsére tök normális:)
2011. szept. 11. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam a férjem, apósom és az ő apjának keveréke. Én örülök neki, hogy pl. az ő világos szemüket örökölte, nem az én barnámat.
2011. szept. 11. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom egy förtelmesen ronda vénasszony.Szerencsére rám és az anyukámra hasonlítanak jobban a fiaim,ill. persze a férjemre(még).Amikor megszülettek,akkor meg kiköpött sógorom volt mind a kettő,sírtam is miatta eleget(nem szeretem sógoromat),de pár nap alatt elmúlt ez a hasonlóság szerencsére.
2011. szept. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!