Nálatok hasonlit a baba valamennyire anyósra vagy az apósra? Külsőleg értem. Vannak olyan vonásai amik rá/rájuk emlékeztet? Kicsit félek, hogy esetleg hasonlitani fog a nagyszülőkre a baba...
2011. szept. 10. 22:58
1/9 anonim válasza:
A kislányom, tiszta anyósom :-)
A barátnőm kislánya egy az egyben tiszta barátnőm anyja, vagyis nagymama.
2011. szept. 10. 23:00
2/9 anonim válasza:
ezen most jót mosolyogtam :)
fiam lábujjai tiszta nagyanyja :D minden másban kiköpött én... :)
3/9 anonim válasza:
A lányom csupa anyósom volt elég sokáig! Most 12 éves, és rám hasonlít leginkább, de a füle, a lába, lábujjai formája maradt a mamáé. A kisfiam csak a jellegzetes állát örökölte apa családja felől, a többi az enyém! :)
4/9 anonim válasza:
szerintem ne aggódj ilyesmin - estetleg hasonló vonások lesznek - de ti nevelitek, és egészen más ember lesz mint anyós/após:)))
énnálam pl. homlokom nagyi,szemem anyukám
De: az állam én vagyok!
2011. szept. 10. 23:05
5/9 anonim válasza:
Persze hogy fog hasonlítani. Az én fiam külsőre meg kiállásra is nagyon hasonlít a nagyapjára. De hál isten a másra is hasonlít.
2011. szept. 11. 06:43
6/9 anonim válasza:
Fiam a férjem anyai felmenőiből van 'összegyúrva': anyósom, nagymama, nagybácsi. A homloka és a fülei nagyon jellegzetesek, a tekintete is, anyukám szokta mondani neki, hogy szia 'kis-Marika'.
Egyébként ahogy nő, egyre jobban hasonlít rám is, ha megnézzük a gyerekkori képeimet, egyik-másik akár a fiamról is készülhetett volna.
Én inkább attól paráztam, nehogy a betegségeiket (asztma, inzulinos cukorbetegség) örökölje.
2011. szept. 11. 09:30
7/9 anonim válasza:
A fiam tiszta anyósom, külsőleg a mozdulatai és még a beszédstílusa is. De nálunk jó viszony van anyósom szerencsére tök normális:)
2011. szept. 11. 10:16
8/9 anonim válasza:
Kisfiam a férjem, apósom és az ő apjának keveréke. Én örülök neki, hogy pl. az ő világos szemüket örökölte, nem az én barnámat.
2011. szept. 11. 10:50
9/9 anonim válasza:
Anyósom egy förtelmesen ronda vénasszony.Szerencsére rám és az anyukámra hasonlítanak jobban a fiaim,ill. persze a férjemre(még).Amikor megszülettek,akkor meg kiköpött sógorom volt mind a kettő,sírtam is miatta eleget(nem szeretem sógoromat),de pár nap alatt elmúlt ez a hasonlóság szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!