Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes babamnak latok a...

6 hetes babamnak latok a szemen foltokat. Olajos folthoz tudnam hasonlitani. Mi ez?

Figyelt kérdés
Hetfon tudok csak dokihoz menni,nagyon megijedtem!Lehet ezert nem mosolygott meg ram,csak egyszer?
2009. nov. 7. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen foltjai vannak, illetve pontosan hol? Az egész szemgolyót befedi, vagy az íriszt, vagy a színt? Figyeld hogy követi-e a tárgyakat? A mosoly ez ettől független, egy vak csecsemő is mosolyog ha elégedett, ha hallja az anyukája hangját... ne ijedj meg, de vidd rovoshoz, elmondja mit kell vele tenni. Mindkét szemén van? És milyen a folt, mármint a formája?

Szembeteg gyerekkel foglalkozom...

2009. nov. 7. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
neha latom,neha nem.termeszetes fenynel.csak a szemgolyo reszen.hosszukas forma keresztben.mintha uszkalna.lehet hogy csak csipa?koveti a targyakat,fenyre is felfigyel.az en szemem meg nem nagyon koveti,de ram nez sokszor es aztan masfele.
2009. nov. 7. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
:) Lehet a csarnokvíz kavarog és azt látod. Rémeket viszont ne lássál. :) Amit leírtál egy szembetegségre se kellemző. Jó egészséget Nektek!
2009. nov. 7. 23:45
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen :)
2009. nov. 8. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is láttam a kislányomnál többször is, de persze mikor a dokinak mutattam volna nem volt semmi! Én is csak akkor ha bizonyos szögből esett rá fény. Azóta már 17 hós, és 3 hós kora óta nem láttam.

2009. nov. 8. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
megint lattam...igen,csak bizonyos szogbol latni!es ahogy pislog,mozog fel-le....aggodom,de koszi a valaszokat.
2009. nov. 8. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Azóta kiderült, hogy mi ez? Én is látom a fiam szemén, persze senki más nem látja!

2011. júl. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!