Nittababy kérdése:
8hónapos babámnak hogyan adjak tésztát mit tehetek rá (persze turmixolni szeretném)?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 18:03
1/9 anonim válasza:
A turmixolt tésztát te megennéd? Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de elképzelted, hogy milyen lesz?
2/9 anonim válasza:
Mindent tehetsz már rá,és ne turmixold! Megtudja anélkül is enni.
3/9 anonim válasza:
Tehetsz neki rá zöldséges, husis szószt, paradicsomosat is.
Ha nem tud még darabosat enni, egész nyugodtan turmixold. Bébiételben is van tésztás, és az sem darabos.
Csak ilyenkor figyelj arra, hogy a tészta be fogja sűríteni az ételt.
4/9 anonim válasza:
Az én lányomnak ennyi idősen a paradicsomos-csirkehúsos-tészta volt a kedvence (turmixolva). A paradicsomot meghámoztuk, megfőztük, ehhez jött főtt csirkemell és főtt tészta. Ha kellett, akkor még kis vizet adtam hozzá, hogy ne legyen olyan sűrű. Imádta!
5/9 anonim válasza:
Természetesen fordítva: paradicsomot megfőztük, meghámoztuk. (A héját nem használtuk fel.)
6/9 anonim válasza:
Mi villával nyomkodtuk szét a tésztát, mert a botmixerrel szörnyű állagú lett. ő brokkolival és csirkehusival ette, nagyon ízlett neki :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg lehet próbálni a kusz-kuszt is. Az tulajdonképpen nagyon apró tészta! Pár perc alatt kész. Az én babám nagyon szereti.
8/9 anonim válasza:
Brokkolival és sajttal, kicsi husival nagyon finom. Magunknak is szoktam, csak sajtszósszal. :)
Vagy a paradicsomos tészta, esetleg bolognai formájában.
És miért ne turmixolhatnád? Az én lányom is 8 hónapos, és öklendezik a darabosabb kajáktól. Szóval én is turmixolom még a tésztát is. Nem szép látvány, de megeszi, és szereti is. :)
9/9 anonim válasza:
Bocsi de a kuszkusz sose volt,és nem is lesz tészta, az búzából van. [link] Csak azért írom, mert nem mindegy mit adsz enni a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!