Milyen gyümölcsöt adtok ilyenkor, ősszel,7-8hónapos babának? Almán kívül!
Banán,sütőtök,cékla.
Ilyenkor mást nem nagyon tudsz adni neki.Én mindig fagyasztottam le nyáron gyümiket,hogy ilyenkor is legyen neki.
szőlő-ha lehéjazod, kimagozod
körte, szilva-ha bírja
Ez nekem is nagy probléma!! :( Kicsi a fagyasztónk, egyszerűen nem tudok nyáron elrakni gyümölcsöt.Már hetek óta a lányom banánt, és almát eszik különböző variációkban.Veszek neki üvegeset, de az nem az igazi.Az olyan mint ha konzerv gyümölcsöt enne...de ez lehet csak az én hülyeségem.Az elejétől fogva én főzök neki, mert így olcsóbb is, meg még is csak tőlem van! :)
Most jön a narancs szezon, meg a szőlőt is nagyon szeretjük..én ezekben bízok.
én még láttam multiban szilvát, barackot és nektarint is. Ok, hogy import, de legalább nem jön kia könyökötökön az alma meg a banán.
Egy tanács: próbálj meg minimális cukorral és tartósítószer nélkül kompótot eltenni neki, ha kicsi a fagyasztód. Azt mondják, ha forrón üvegbe teszed a cuccot és fejreállítod, tartós marad szalicil nélkül is. Érdemes volna kipróbálni. Hátha.
ugyan mar ket es fel eves a fiam, de babakajaban lattam, es a fiam is eszi (ma harom oklomnyit benyomott, pedig rossz evo): szilva (persze nem mindegy milyen fajta)
a sutotok ebben a korban uberelhetetlen (bar az nem gyumolcs)
a banant nem emlekszem, de szerintem mar adható, en annak idejen nem magaban, hanem almaval kombinaltam, egeszseges
Alma,banán,körte,szilva.. Hamarosan bevezetem a szőlőt,most van magnélküli,csak lehéjjazom neki.
Mangót még nem mertem adni neki szabad(7.5 hós.)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!