Mennyi idős volt a babád, amikor először az anyósra rábíztad?
Nem volt ilyen, mivel anyósom nagyon beteg.
Édesanyámra lefejt tejjel 5 hósan bíztam először egy órácskára. Férjemre már 3 hósan is.
Anyósom sajnos már nem él(igazi anya,és nagymama típus volt)apósomra 1x hagytam-kb.1 évesen-de az volt az első és az utolsó.Mivel a sógornőmékkel 1 házban lakunk,ő felajánlotta,h segít neki csak szóljon.Persze nem szólt.A pelenka félig megcsavarodva volt rajta,a popsitörlő zacsiját széttépte(nem tudta,h hogyan kell kivenni)...
A sógornőmre maximális nyugalommal hagyom,de ez is ritkán,havonta 1-2x van 2-3 órányit.Anyukám édes,de mivel még nem beszél a kicsi,mindig parába van,h ha vmit akar vagy baja lesz nem fogja érteni.A páromra az első perctől(de mivel nagyon anyás,hiszti van,hiába hagynám,a kicsi nem akarja).Így tulajdonképpen a születése óta velem van(a nagyobbik már középiskolás,vele ilyen gondok nincsenek).2 gyerekes anyuka
16 hónapos a fiam, de még soha nem hagytam senkire, anyuval együtt lakunk, olyan volt már, h elszaladtam az üzletbe nélküle, de nem merem hosszabb időre. Pedig biztos nem lenne baja.
Anyósomék kb 2 havonta látják, ha visszük, ők nem jönnek megnézni...
Hamar (kb.2-3 hónaposan),1.5-2 órára anyukámra,az apukájára még korábban(4hetesen).Anyatejes volt.Előtte megszoptattam és a következő szopira odaértem/hazaértem.A közvetlen szomszédomra is hagytam már,de akkor nagyobb volt(8 hónapos)nagyon jól megvannak.
Párom anyukájáék mssze laknak,tehát rá még nem hagytam.
Én csak olyanra vagyok hajlandó ráhagyni a gyereket,akiben teljesen megbízom és tiszteletben tartja azt,hogy mit nem adok a gyereknek.Természetesen a gyerek is érezze jól magát.Mondjuk nálunk ezzel nincs gond,szinte bárkivel elvan,nagyon barátságos.Lehet pont azért,mert nem csináltam nagy ügyet abból,hogy a gyerek nélkülem is van.13 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!