Hozzátok mikor, ugyértem milyen idöközönként járnak a látogatok babanézöbe? Elsö sorban a családra anyosra gondolok, mi lenne a normális?
Én a babám 6 hetes koráig csak a nagyszülőknek engedtem megnézni a Picit. Anyuék eleinte hetente, majd 2 hetente jöttek/jönnek. Nekünk ez így tökéletesen megfelel. Anyósomék naponta jöttek a Babám 3 hónapos koráig, amikor rászóltam a férjemre, hogy vagy beszél velük, vagy én beszélek velük, de annak nem lesz jó vége (Anyósom problémás, ő ha tehetné, beköltözne a kisfiam mellé).
Mostmár Anyósomék hetente 3x jönnek, de én szeretném elérni, hogy úgy jöjjenek, mint Anyuék, kb. 2 hetente (bár, ez nem fog sikerülni).
A kisfiam 6 hetes kora óta minden hétvégén volt látogatónk, és még mindig sokan vannak, akik nem látták, tehát mi erre az évre tuttira be vagyunk táblázva látogatókból. Talán ennek köszönhető, hogy a kisfiam szereti az embereket, mindenkire rámosolyog, mindenki kezében jól elvan.
Normális szerintem az, ami Neked és a Babának is kellemes. Ha terhes a sok látogató, kérj egy kis időt magatoknak.
Én még nem szültem, de ha megérkezik a kicsi, a szüleim kb 2 hétig folyamatosan itt lesznek (egyébként az ország másik felében laknak). A párom szüleinek is örülni fogok, de a távolabbi ismerősöket megkérem, halasszák a látogatást későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!