Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hisztizés életkori sajátossá...

A hisztizés életkori sajátosság? 5 hós és tegnap tűnt fel először, de ma tuti azért ordított mert elvettem tőle valamit! Ilyenkor "kell" ilyesminek történnie, vagy egyre jobban kezd rám hasonlítani?

Figyelt kérdés
:)
2010. máj. 5. 17:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ja és ilyenkor a hátán fekszik,vagy a hordozóban van,és a lábát csapkodja,meg dörzsöli össze a két sarkát!

Ma amúgy különösen nyűgik vagyunk!

2010. máj. 5. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű a hiszti

A babák nem hülyék,próbálkoznak mit tudnak elérni a hisztijükkel

2010. máj. 5. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Az egy év körüli baba, na az tud hisztizni ha elveszel tőle valamit. Az egetverő ordításba torkollhat:) de egy öthós? Max nem érti, miért adod a kezébe, majd veszed el. Ettől sírhat, hisz összezavarod. Gondolom nem maga mászott/ment oda az adott dologért,amit elvettél tőle.
2010. máj. 5. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem pedig igenis hiszti volt,az én babám is így kezdte és most komolyan mondom nem bírok vele.........8 hós,mi lesz késöbb???? Tiszta anyja:)))

Üdv. A

2010. máj. 5. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne vicceljetek!Hogy tudna hisztizni egy 5hónapos baba.Nem tud beszélni,hogy közölje,ha valami kell neki.Elvetted tőle ő pedig "visszakérte".Még szerintem az egy éves sem tud hisztizni.
2010. máj. 5. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Szia!

A telefonomon ment a hiszti,és nem én adtam oda!Csak lent játszottunk a földön,én kimentem a konyhába ő meg hasra vágta magát,és igenis tud haladni előre!Nem szabályos kúszás,hanem egyszerre tolja magát a két lábával,most így haladunk!És megszerezte,én nyilván elvettem,ő meg...

Hát tiszta anyja lesz az tuti!Az Apja félt is ettől,mert kívülről már a szülőszobán is egy az egyben az Apja volt!

Így valószínű a belső tőlem van!:) :(

Én is ezen aggódok,mi lesz később,ha most kezdi?!

2010. máj. 5. 18:34
 7/12 A kérdező kommentje:

De 18:31-es nem ezt hívják hisztinek?

Amikor akar valamit de nem lehet,ő meg hangot ad neki!

2010. máj. 5. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:

szia, elvitatkozgathatunk itt a hiszti definícióján, attól nem kerülünk kötelebb hozzá, hogy ez most az e vagy se. :)

elárulom, nem az! mert a hiszti olyasmi dolog, hogy az akaratát próbálgatja tudatosan, olyat akar csinálni amit nem szabad, megtiltottál, ő meg pontosan tudja, hogy nem szabad, hiszen eddig be is tartotta, most meg bepróbálkozik: mit lehet tudni? hátha anya azt mondja, jól van, persze, kicsikém, menj le nyugodtan az autók közé az úttestre!.... :)

amit a te babád csinál, közelében nincs ennek. persze akarta a telefont, de nem tudja még, hogy nem szabad! tehát csak simén befrusztrálódott, nem akart étged kipróbálni, adod e vagy se, fel sem merült benne ilyesmi. egyszerűen csak üvöltött, mert zavarta a szitu.

remélem, érthetően zagyváltam. :)

2010. máj. 5. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Tegnapi 18:19-es vagyok!

Hát nem tudom..........az én babám akkor mit csinál??? (hídba vágja magát és közben kényes hangon sír,amikor kompozik akkor meg ha nem engedem hogy lehúzza a terítőt dübög a lábával hátat fordít és visít szó szerint majd visszanéz) Én nem vitázom csak akkor mondja meg valaki hogy ez mi????

2010. máj. 6. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:

utolsó előtti válaszoló vagyok. hát ha minden áron nevet akarsz adni neki, akkor nevezd kovács pistinek... :D

most etljesen mindegy, hogy az mi, a lényeg, hogy hisztinek nem hiszti. egy 5 hónapos még egész egyszerűen nincs a tudatosság olyan fokán, hogy hisztizhessen.

2010. máj. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!