A hisztizés életkori sajátosság? 5 hós és tegnap tűnt fel először, de ma tuti azért ordított mert elvettem tőle valamit! Ilyenkor "kell" ilyesminek történnie, vagy egyre jobban kezd rám hasonlítani?
Ja és ilyenkor a hátán fekszik,vagy a hordozóban van,és a lábát csapkodja,meg dörzsöli össze a két sarkát!
Ma amúgy különösen nyűgik vagyunk!
Nem törvényszerű a hiszti
A babák nem hülyék,próbálkoznak mit tudnak elérni a hisztijükkel
Szia!Szerintem pedig igenis hiszti volt,az én babám is így kezdte és most komolyan mondom nem bírok vele.........8 hós,mi lesz késöbb???? Tiszta anyja:)))
Üdv. A
Szia!
A telefonomon ment a hiszti,és nem én adtam oda!Csak lent játszottunk a földön,én kimentem a konyhába ő meg hasra vágta magát,és igenis tud haladni előre!Nem szabályos kúszás,hanem egyszerre tolja magát a két lábával,most így haladunk!És megszerezte,én nyilván elvettem,ő meg...
Hát tiszta anyja lesz az tuti!Az Apja félt is ettől,mert kívülről már a szülőszobán is egy az egyben az Apja volt!
Így valószínű a belső tőlem van!:) :(
Én is ezen aggódok,mi lesz később,ha most kezdi?!
De 18:31-es nem ezt hívják hisztinek?
Amikor akar valamit de nem lehet,ő meg hangot ad neki!
szia, elvitatkozgathatunk itt a hiszti definícióján, attól nem kerülünk kötelebb hozzá, hogy ez most az e vagy se. :)
elárulom, nem az! mert a hiszti olyasmi dolog, hogy az akaratát próbálgatja tudatosan, olyat akar csinálni amit nem szabad, megtiltottál, ő meg pontosan tudja, hogy nem szabad, hiszen eddig be is tartotta, most meg bepróbálkozik: mit lehet tudni? hátha anya azt mondja, jól van, persze, kicsikém, menj le nyugodtan az autók közé az úttestre!.... :)
amit a te babád csinál, közelében nincs ennek. persze akarta a telefont, de nem tudja még, hogy nem szabad! tehát csak simén befrusztrálódott, nem akart étged kipróbálni, adod e vagy se, fel sem merült benne ilyesmi. egyszerűen csak üvöltött, mert zavarta a szitu.
remélem, érthetően zagyváltam. :)
Tegnapi 18:19-es vagyok!
Hát nem tudom..........az én babám akkor mit csinál??? (hídba vágja magát és közben kényes hangon sír,amikor kompozik akkor meg ha nem engedem hogy lehúzza a terítőt dübög a lábával hátat fordít és visít szó szerint majd visszanéz) Én nem vitázom csak akkor mondja meg valaki hogy ez mi????
utolsó előtti válaszoló vagyok. hát ha minden áron nevet akarsz adni neki, akkor nevezd kovács pistinek... :D
most etljesen mindegy, hogy az mi, a lényeg, hogy hisztinek nem hiszti. egy 5 hónapos még egész egyszerűen nincs a tudatosság olyan fokán, hogy hisztizhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!