Ha biztosan tudnád a terhesség felénél, hogy Down-os a Pici, megtartanád?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 17:34
11/46 anonim válasza:
Igen. Én nem akartam semmilyen genetikai vizsgálatot - a magzat már él, a mienk, fel sem merülne, hogy nem engedem világra jönni
14/46 anonim válasza:
Én nem.
Elméleti a kérdésed vagy aktuális?
15/46 anonim válasza:
Sohasem tudhatod biztosan! Csak ha megszületett!
Egyik barátnőmnek is feltették az orvosok, hogy mi legyen, mert nagy valószínűséggel down kórral fog világra jönni! Gondolhatod mennyit sírt, zokogott, vívódott! Nem volt szíve elvetetni! Második baba! És EGÉSZSÉGES LETT!!!!!
Ilyen is van.
19/46 anonim válasza:
Nem, mert már van egy sérült gyermekem. Azt hiszem, nem bírnám még egyszer végigcsinálni.
20/46 A kérdező kommentje:
Kedves 21.16 és 17.38-as válaszolók,sajnos aktuális nálam,de már a múltban.Azóta sem találom a helyem,nem tudom jól döntöttem e.Köszönöm a válaszokat,és várom a továbbiakat...
2012. jan. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!