Tóth Bernadett2 kérdése:
Második terhesség-szoptatás?
Figyelt kérdés
Volt úgy már vki h a nagyobbik gyerkőc még szopott reggel és éjszaka és teherbe esett? A terhesség alatt is szopott a nagy vagy abbahagyta? És ha abbahagyta akkor mit adtatok neki éjszaka ha felkelt?2011. dec. 13. 11:22
1/4 anonim válasza:
Éjjel már csak teát kapott. Néhány nap alatt megszokta és nem kért enni. A többi szopiról is leszoktattam,tejet kapott helyette.
2/4 anonim válasza:
Nekem a gyerek döntötte el, hogy nem kér többet. Egyszerre csak nem volt hajlandó elfogadni az anyatejet. Ekkor még napi 4-szer szopizott, egy étkezést tudtunk kiváltani. Csak viccből csináltam terhességi tesztet. Pozitív lett. Szerencsére egész pici kora óta átaludta az éjszakát, nem kellett szinte soha éjszaka etetni/itatni.
3/4 anonim válasza:
3 hónapos terhesen leszokott. Éjjel ha felkelt, nem adtam neki semmit, csak egy kicsit megdajkáltam.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem még reggel délben este szopizott mikor terhes lettem!
A reggeli szopikat nagyon gyorsan elhagytuk,mert én rohantam a WC-re ébredés után!Akkor már Ő is kimászott az ágyból, és utána már nem kérte!
De a déli ésesti az még megvan most is!19 hetes vagyok!Egyáltalán nem zavar a szoptatás...
Sőt én szweretném tandemben is szoptatni őket ha a nagynak még lesz igénye rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!