Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha biztosan tudnád a terhesség...

Ha biztosan tudnád a terhesség felénél, hogy Down-os a Pici, megtartanád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 17:34
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%

Nem!

Ismerősnek nem derült ki, csak a szülés után. Látom miket vívnak minden nap attól függetlenül,hogy imádják.

Ráadásul a tudat,hogy soha nem is lesz "normális" élete.... Hát én nem bírnám!

Én már attól is rosszul vagyok,ha köhög, mert sajnálom!

2012. jan. 22. 17:36
 2/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartanám meg. :( Én sajnos ilyen "önző" vagyok. Remélem kedves kérdező, hogy nem ez a helyzet nálatok!
2012. jan. 22. 17:38
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
Bármilyen csúnyán is hangzik, de nem tartanám meg.
2012. jan. 22. 17:41
 4/46 anonim ***** válasza:
92%
nem,nem tartanám meg
2012. jan. 22. 17:52
 5/46 anonim ***** válasza:
90%
Biztosan nem.
2012. jan. 22. 18:03
 6/46 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Az első gyermekünk miatt sem.
2012. jan. 22. 18:13
 7/46 anonim ***** válasza:
92%
Én sem tartanám meg.
2012. jan. 22. 18:54
 8/46 anonim ***** válasza:
86%

Én megtartanám.

Pontosan emiatt nem is csináltattam semmilyen genetikai tesztet, mert elgondolkoztam, hogy minek? Annyira imádtam a Babámat, annyira "valóságosnak" éreztem, ahogy mocorgott, egyszerűen nem tudtam volna megválni Tőle.

34 évesen szültem az első Babát, remélem, mielőbb jön a következő is.

És a családunkban van Down-os, elég közeli rokon. Imádjuk.

2012. jan. 22. 19:05
 9/46 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Nekünk is van már másik gyermekünk, vele sem tennénk meg.

Egyébként most várom a második babát és mi minden lehetséges vizsgálaton részt veszünk, hogy kiderüljön, ha baj van a magzatunkkal.

Nekünk is van ismerősünk, ahol van a családban Down-os és látjuk mit küzdenek és milyen az egészséges testvérének, attól függetlenül, hogy ők is mindent megtesznek és nagyon szeretik...

2012. jan. 22. 19:21
 10/46 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Ismerősünknél is van tartósan beteg (fogyatékos), még hozzá kettő, akik már -csoda hogy élnek még mert ennyit nem is jósoltak- 36 év körüliek. Kicsi a korkülönbség köztük. Az anyjuk a mai napig wc-re cipeli őket, pelenkázza, fürdeti... borzasztó szegénynek/szegényeknek. :(

MI is megcsináltuk terhesség alatt a teszteket, szerencsére mind a két gyermekem egészséges.

2012. jan. 22. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!