Anyukák! Nektek hogyan sikerült megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól?
Ezek szerint én a szerencsések közé tartozok.
13 kilót szedtem fel terhesség alatt. Szülés után (császár) 5 nappal 5 kg volt rajtam. Sajnos 9 napig voltunk bent. Mire hazamentünk már a terhesség előtti súlyomat elértem. 7 hetes a babám 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, mint terhesség előtt, de folyamatosan megyeget apránként lefelé.
De jó neked! Rajtam még mindig ott van az a tízes, és soha életemben nem kívántam még ennyire az édességet, a csokit, mint ahogyan mostanában. Ez pár hónapja van. A mi gyerkőcünk már 10 hós.
Jó lenne valami tipp, hogy lemenjenek azok a fránya kilók... :(
bölcsességfog-műtéttel. :(
Ez se egy jó megoldás.
Nekem a babóm megoldotta. :) Rengeteget teszek-veszek, mozgok, rohangálok. Sajnos már nem szoptatok.
Terhesség alatt 15 kg jött rám, a kórházból - 10 kg-mal tértem haza. Azóta (4,5 hó) leadtam 10 kg-mot. A semmivel, tényleg nem teszek érte semmit, sokszor este is eszem, és abszolút nem mondható diétásnak az étrendem.
Nem tudom hogy, magam sem értem... de 3 kg-val vagyok nehezebb, mint terhesség előtt.
12-13 kg jött fel rám, pont ma 7 hete, hogy szültem. Sajnos alapból is duci vagyok, így kéne még ezen kívül is fogynom...
Majd ha elindul a gyerek, szaladsz utána.
Házimunka, stb...
+ búzafű kapszula, sok folyadék.
Nálam ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!