Anyukák! Nektek hogyan sikerült megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól?
Az első babával a szoptatás alatt 5 kilót híztam. Ezzel a plusszal kezdtem a második terhességet. Most 3 hónapos a pici, és már megint kúsznak fel a kilók. :(
A barátnőmnek személyi edző segített, és jobban néz ki, mint a gyerekek előtt, és ügyesen tartja is a súlyát.
Rajtam is 10 kiló + van,lassan 1 éves a kisfiam.
Úgy néz ki hogy magától nem fog történni semmi,szóval hétfőn elkezdtem a Norbi update életmódot,napi félóra mozgással és eddig működni látszik a dolog.
Hétfőn 67,4 kiló voltam,ma 66,7.
Nem olyan nagy változás még,de megindult szépen lassan lefelé.
Köszönöm a válaszokat, azért jó, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki még mindig gömbölyű. :)
Nem tudom, hogy itt, németben, lehet-e kapni búzafűkapszulát, még egy bio-boltot sem találtam... :(
Viszont a hugomtól most kaptam egy doboz oriflame-s csokis-fogyis-shake-et, elkezdem inni, és hátha csökken az éhségérzet, és az édesség utáni vágy.
A gyerek előtt ezzel fogytam le 5 kilót, hátha most is beválik. Aztán ha javul az idő, akkor nekilódulok, és elkezdek kicsit kocogni. :)
A szándék már megvan, mostmár jó lenne tenni is érte. Annyira szeretnék újra olyan csábító lenni a férjemnek, mint a fiunk előtt. Nem mintha így nem szeretne, csak én nem szeretem magam.
A kalóriás oldalt pedig nagyon köszönöm, nem is tudtam hogy van ilyen, mostmár számoltatni fogok, így is könnyebb lesz talán! :)
Szép estét nektek!
15 kg felesleg van rajtam,20 hónapja szűltem!
nekem szoptatás alatt felfelé jöttek a kilók!
Én már mindent kipróbáltam:este nem eszek,keveset eszek többször,kenyér,lisztet,cukrosat nem eszek,mozgk sokat,edzőterembe is szoktam járni,szaladok egész nap a fiam után,fogyi tabletta stb!ha le is megy 2-3 kg-ó tuti pár nap és visszajön!
Szóval én már nem is tudom mit kellene....tényleg igaz az hogy ahogy öregszik az ember egyre nehezebb leadni a kilókat!Pedig még csak 30 éves vagyok!
Szoptatás alatt még tovább híztam. Pedig szaladgáltam, idegeskedtem. Mások 7 hónap alatt már visszafogynak.
Szóval imádok enni, terhességnél rászoktam a tortazabálásra is, de most fellázadtam. Alig eszem, addig nem eszem, amíg bírom. Csak teát iszok. Később is csak tényleg nagyon keveset, de azt minőségit (gyümölcs, natúr joghurt, zöldségek, hal, csirke, rendelős-diétás (VitalFood) - koplalok, és tornázni járok. Ugrálósra, zumbára. Már 4,5 kiló lement egy hónap alatt.
Csak legyen kitartásom folytatni. Épp most csináltam a "férjemnek" krémest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!