Anyukák! Nektek hogyan sikerült megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól?
Köszönöm a 19 válaszolónak! MEgnézem, hátha akkor itt is van. :)
Köszönöm a tapasztalatokat! :) Nektek is kitartást kívánok, és sikert a fogyáshoz.
Nekem nem kellett fogyóznom. Sőt, fel kellett szednem pár kilót, mert az 5. hónapig max 2 kilót híztam és azt mondta az orvosom, hogy az nem lesz úgy jó. Most ugyanúgy nézek ki, mint szülés előtt. (168 cm, 61 kg)
Szerintem a hagyományos fogyókúrákkal próbálkozz, mérsékeld a kenyér és tészta bevitelt, a krumplit, és ötször egyél keveset egy nap. :)
Barátnőmnek is bevált szülés után, mire a gyerek másfél éves lett, már ugyanúgy nézett ki, mint szülés előtt. :)
Remélem segítettem.
A 11. Tol szeretnem megkerdezni hogy mennyi idos volt a babaja mikor kezdte es szoptatott e akkor?
En babam 4 honapos igazabol nem nagyon merek fogyozni mivel meg csak szopizik, de szulessel lement rolAm 5 kg utana meg csak ugy meg 4. De aztan ez a 4szepen visszakuszott, mert egyre rovidebbeket setaltam szerintem azert (az ido miatt) ugyhogy hogy ne hizzak tovabb nem iszom mast csak vizet meg kenyeret total elhagytam de rizst krumplit sem ettem hetek ota. Hat sajnos semmi valtozas. Az a furcsa hogy most 11 kgt hiztam csak elozovel meg 22t az siman lement magatol ez meg kuzdelem sot jon felfele. Ki erti ezt?
Igen 23-as, segítettél. :)
24-es, nem, de holnap megyek ismét, kell pár dolog, megnézem újból, és rákérdezek, ha most sem látom. :)
Ennek örülök. Akkor fogj bele, hidd el, nem bánod meg! :)
23-as voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!