Nekünk is van, feleslegesen sosem jelzett. De szerencsére okkal sem.
Most 10 hónapos a kicsikém. Nemrég egy ismerős megkérdezte, minek használjuk még? Erre mondtam azt, hogy mivel egyben bébiőr is, és azt a funkciót sokat használjuk, az a két érzékelő lap meg bőven elfér a baba alatt. :)
2012. jan. 11. 15:25
12/66 anonim válasza:
Nekünk is van, az első gyereknél 3x riasztott, mert olyan mélyen aludt, hogy nem vett levegőt. Másodiknál többször, mert a pici érzékeny volt az orrcsepp egyik összetevőjére, és csak később jelezte a gyerekorvos, hogy lehet ilyen mellékhatás. Összefoglalva nekünk nagyon jó hogy van, és így vagyok nyugodt.
2012. jan. 11. 15:26
13/66 anonim válasza:
Le lettem pontozva mert én személy szerint feleslegesnek tartom???
Nem írtam egy rossz szót se, aki akarja vegye.
Nem értem én mi itt ez a rosszindulat! :(
2012. jan. 11. 15:29
14/66 anonim válasza:
Nekem 2 napja is bejelzett. Csippant egyet, és odarohantam. Nem szuszogott a lányom, csak mikor kivettem az ágyból. Tök ideg lettem. Barátnőméknél tavaly júniusban halt meg a baba, mert álmában összeomlott a keringése és későn vették észre. :( Nekik nem volt figyelőjük. Tesómnak sem volt, és hála az égnek semmi baja a gyerekeinek, neki 3 van.
2012. jan. 11. 15:29
15/66 anonim válasza:
nekünk sincs
2 gyerekes anyuka
2012. jan. 11. 15:39
16/66 anonim válasza:
mindkét gyerekemnél volt. A nagynál egyszer se jelzett be. A kicsinél megúsztuk a bölcsőhalált. Ezt az orvos mondta, miután kórházba is került. Majd ezt még 4-szer eljátszotta, de mivel tudtuk semmi szervi dolog nincs a hátterében, így csináltuk amit kell!! Nálunk életet mentett!
2012. jan. 11. 15:41
17/66 anonim válasza:
Nekünk volt, kétszer vettem újat. Használni nem volt alkalmunk, mert mindkét gyerek az ágyunkban kötött ki már amikor a kórházból hazahoztuk. Eladtam így a kisággyal együtt.
Én használtam volna egyébként.
3 éves és 10,5hós gyerekek
2012. jan. 11. 15:44
18/66 anonim válasza:
Nekünk nincs. De nem tartom fölöslegesnek. 10 hónapos a fiam, még mindig meg szoktam nézni éjszaka lefekvés előtt. Most már nem fogok venni, de ha lesz kistesó, neki szerintem veszünk.
2012. jan. 11. 15:48
19/66 anonim válasza:
nekünk is van. mindig bekapcsoljuk, még sosem jelzett, hál Isten! csak amikor kivettem a babót és elfelejtettem kinyomni.
Azt mondják a légzés figyelőt a koraszülöttekhez ajánlják jobban.
De engem megnyugtat, hogy villog a zöld fény éjjelente. Még nemtudom meddig fogjuk használni.
2012. jan. 11. 16:03
20/66 anonim válasza:
nekünk van és engem nagyon megnyugtat.Nálunk volt, hogy többször is beriasztott, de szerencsére sosem volt probléma belőle. Egyszer hallottam, hogy horkol és furcsán vette a levegőt egyszer már nem hallottam, gondoltam, hogy most abbahagyta a horkolást és rendesen veszi a levegőt. Erre 15 másodperc múlva riasztott a légzésfigyelő, de szerencsére felkelt rá és onnan kezdve nem volt probléma
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!