Anyukák mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legokosabb! kitudnátok 3 dolgot emelni ami a legszebb benne és 3-mat ami nem tetszik annyira?
mikor megszületett nagy feje volt, és nem volt a világ legszebb babája.
most 1 évesen már kikupálodott, és szerintem ebben a korban a gyerekek legtöbbsége szép. van már hajuk, és iszonyat édesek. az ekoru gyerekek között szerintem nincs kimondott csúnya gyerek.
ami a kislányomban nagyon szép, a loknis haja és a világitóan kék szeme.
a kislányom pont olyan mint egy játék baba, az utcán van akinek ez tetszik és ott gügyög, hogy jaja pont mint egy játék baba, van akinek gondolom nem tetszik.
Még csak 4 hónapos ugyan, de én egyelőre se jót, se rosszat nem tudok róla mondani és szerintem soha nem is fogok.
Nekem ő így tökéletes, ahogy van és örülök, hogy él és nem maradtunk ott a műtőasztalon, pedig nem sok kellett hozzá..
Egy lányom van, meg egy fiam.
A lányom tényleg a világ legszebb kislánya. Eleve hosszú hajjal született, és világítóan kék szeme van. Viszont az apja hosszú lábujjait örökölte, már most akkora a lába, mint egy 6 éves gyereké (ő 3,5). Szóval felnőtt korára lesz vagy 43-as lába. A fogai viszont elég sárgák, vittem már fogorvoshoz, de azt mondta nem rosszak, csak lerakódás, pedig nem is teázik.
A fiam amikor megszületett olyan volt mint egy afrikai éhező. Kb. 6 hónapos koráig úgy nézett ki, mint aki nem kap enni. Megvolt a szükséges gyarapodása, de inkább nyúlott, nem hízott. A lányomhoz képest nem volt szép egyáltalán, pláne, hogy én inkább a dundi kisbabákat szeretem. De egy éves korára ő is kikupálódott, jól írta egy előző, ebben a korban minden gyermek gyönyörű. Neki kihullott a babahaja, és dús göndör haja nőtt helyette. Ezzel mindenki megállított az utcán még nyáron, hogy mennyire gyönyörű kislány!
nekem 6 hónapos a fiam és nagyon szép kisfiú mindenki mondja lépten nyomon igazi baba másképp nem tudom mondani:)
ami nem tetszik mégsem:a fejformája hosszúkás inkább mint kerek:)
a lábujjain a köröm nem tetszik olyan mint anyósomé:)
és van egy tűzfolt a homlokán de ez már szépen halványúl:)
ami nagyon tetszik:gyönyörű kék szeme van csillog ,nagyon szép:)
ha mosolyog a kis gödröcske az arcán tündéri:)
és egészben szép formás baba:)
pozitív:
csodaszép szeme van
szinte mindent tud már mondani(16 hónapos)
olyan kis finom lélek
negatív:
hatalmas buksija van
irtózatosan hisztérika
alkalmi süket
21 hónapos kisfiú
A legszebb:
- a szeme: ragyogó kék és hosszú fekete szempillái vannak
- mindenki úgy néz rá az utcán, mint valami babacsodára, mert már nem járunk babakocsival 5 hónapja, csak gyalog, míg más babakocsiban tolja a hasonló korú gyermekét
- mindenhol megdícsérik, hogy milyen csendes, jó kisfiú
Ami nem tetszik benne:
- kalapácsujjai vannak a lábán, ráadásul egymásra is torlódnak (apja, nagyanyja ilyen, nincs mit csodálkozni)
- úgy veszem észre, hogy rövid a lába
- nem bánnám, ha kicsit sűrűbb lenne a haja; igazából tüsire van nyírva neki mindíg, de azonnal csúnyán néz ki, amint egy picit lenő.
De jó kérdés :))
Fiam 4 éves:
gyönyörű kék szeme van ( se nekem, se apjának nem kék, anyukám szemszínét örökölte)
Szép vékony izmos,testalkatú, pont mint az apja:))
Imádom benne hogy mindkét testvérét igen jól fogadta!! Testvérféltékenység egyáltalán nem volt probléma.
rosszabb oldal: neki is rövid a lába.
nem beszél jól még mindig
diagnosztizáltan magatartászavaros.
Lányom 2.5 éves
jó: szép göndör érdekes színű haja van.
rendkívül értelmes, és önálló (verseket, dalokat, mondókákat tud,és egyedül eszik iszik,vetkőzik már jó ideje)
bújós és anyás
rossz: kicsi a szeme és olyan seszínű mint nekem :)
duci (vagyis ducibb mint a tesója)
féltékeny a kistesóra nagyon.
de ezek tényleg csak olyanok hogy nem tetszik annyira kategória, mert nyilván nem tehetnek róla:) és minden hibájukkal együtt imádom őket:)
22 hónapos kislányom. Ami a legszebb benne:
.igazi kislány, szőke hajjal, kék szemmel
..beszédes, énekel még a babakocsiban is, amire a legtöbb ember legalább egy mosollyal reagál az utcán
...szeretget, simogat bennünket, ölel, puszil
Ami kicsit 'zavar' benne:
.iszonyatosan nagy lába (26-os)
.. "Anyát nem szeretem!", "Anya nem szeret!" :(((
...ritkán hajlandó magától enni.
6 hónapos kisfiú
legjobb:-nagyon erős baba már kúszik,mászik,ül áll
-nagyon szép kisfiú,és a nagy kék szemei mindenkit elbűvölnek
-nagyon értelmes,okos,jó az emlékező képessége és imádja a társaságot
3 negatív:
-nagyon makacs,önfejű,erőszakos
-imád nyafogni,főleg ha nincs kézben
nem szeret aludni,bár mostt már ez kezd javulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!