Ha a barnult bőrt ennyire szexinek tartják és "mindenkinek" a barna bőr tetszik, akkor a miért nem a négerek a "legszebb nők"?
Tehát ,olvasgattam itt GYIKon , és legtöbben EVA longoria bőrszínét szeretnék magukénak tudni mert szép barna... : [link]
akkor ez miért nem tetszik mindenkinek?Ez aztán tényleg BARNA: [link]
És most nem érdekelnek az olyan válaszok hogy "ne általánosíts,nekem pl a hófehér/néger tetszik" meg ilyenek ...de igen most a nagy általánosságról beszélek, mert valljuk be, a legtöbb nő ölni tudna ha olyan színe lenne mint evának és a legtöbb pasinak is bejön , és jobban utánafordulnak az utcán pl...
talán ez olyan mint a cigányoknál? Hogy romák barna bőrszíne "undorító" de fehérború lányok képesek a szoliban aszalódni h olyan színük legyen?...tehát a néger nem szép , de a barnult igen?...
vagy egyszerűen az van benne hogy tetszik a négerbarna(jéé van ilyen szó , nem javított ki :D) is de tudják hogy olyan színük nem lehet és ezért már nem is olyan vonzó? a latin bőrszín meg elérhetőnek tűnik?
Hát mert a szín nem minden. Azért megnézed egy európai, egy ázsiai és egy afrikai vagy afroamerikai, stb ember vonásait, lényeges különbségek vannak.
Amúgy meg ez valami agyi dolog. Régen a fehér bőr volt a menő, mert a parasztok aszalódtak a napon, a gazdagok nem. Utána meg fordult a dolog, igazán lesülni csak tengerparton lehet, meg nyaralós semmittevéssel, és az csak a gazdagoknak megy. Na meg divat kérdés, úgy látom a szolinarancs épp a menő, majd kimegy ez is, és lesz pl mindenki zöld. XD
Amúgy meg tedd fel ezt a kérdést már kontinensen, más rasszok közt, ott nem ez a menő. Szóval ez ilyen hülyeség és kész, ez van. :D
na az előttem szóló mondta meg a tutit: a lebarnult bőr a jólétet jelzi, mer aki robotol az irodában, gyárban az nemlesz barna, ezért látják az emberek szépnek a barnát. régen meg a paraszt barnult, az urak nem, na akkor meg a fehér volt szép. a néger meg sosevolt divatban "sajnos", szóval nem ez a cél.
amugy énmeg miota amerikában lakom, szoliban nemis voltam, még véletlenül se akarok mexikóinak kinézni, jól vagyok én fehéren :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!