Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért megy verseny abban,...

Miért megy verseny abban, hogy kinek milyen babakocsija/hordozója/egyéb babacucca van? Ti mit vettetek már meg azért, mert "már mindenkinek van ilyen"?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 21:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát a márkát nézve semmit, de a légzésfigyelőt talán azért vettük meg, mert mindenki használ ilyet.
2011. dec. 11. 21:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. 38 ezer forintos GYED-del az ember nem virgonckodhat, ha 2 gyereke van. Egyébként meg nem érdekel, kinek mije van, és másokat se érdekeljen, nekünk mire futja! Ennél komolyabb gondjaim vannak, sajnos napi szinten. Annak is szívből örülnék, ha a számláimat időben ki tudnám fizetni, és nem okozna gondot, hogy hó közepén miből veszek pelust a babának. Szóval nevel az élet, a sznobizmus nagyon távol áll tőlem.:)
2011. dec. 11. 21:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Értem. Kaptatok zöld kezecskét.
2011. dec. 11. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Mi azon versenyeztünk, hogy olcsó legyen, de mégis jó. Az, hogy milyen márka, szín, nem számított. Autós hordozót kaptunk, nem néztük a színt meg ilyeneket, hanem hálásan megköszöntük. Légzésfigyelővel voltam úgy, hogy úgy éreztem, kell. Pár hét múlva kiderült, hogy jól éreztem, szerencsére nem lett nagy baj :)
2011. dec. 11. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:

Sok olyan dolgot vettem meg, ami mindenkinek van :) - pelus, ruhák, babakocsi, légzésfigyelő, kiságy, stb :) :)

Egyébként én nem vagyok egy márkaőrült, sosem voltam az, nem érdekel.

Nem vagyok sznob sem, fura is lenne a kis fővárosi-külvárosi panellakásunkban :)

2011. dec. 11. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:

Fisher Price játékokban vagyok ilyen,sajnos.Vannak belőle slágerjátékok,amiket "minden" szülő megvesz a gyerekének,még akár használtan is.Nos,én is megvettem, a gyerekeim nagy ívben bevágták a szoba közepére,és a 700 Ft-os fa kirakó elé telepedtek le.Nem bántam,nem mintha nem lennének szépek ezek a játékok.

Rengetegen érzik státuszszimbólumnak a babacuccokat,játékokat,de legfőképpen a babakocsit,ez olyan,mint az autó,ha jó autód van=sok pénzed van.Pedig ismerek olyan anyukát,akik kőgazdagok,mégis a 20 évvel ezelőtti tipusban tologássza a gyerekét,azért,mert ő azt szereti.

2011. dec. 11. 22:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem vásárolok azért, mert másnak is olyan van, max akkor, ha az jó, és bevált dolog. Pl. pelus. Játékból én is szeretem a Fp játékokat, de nem azért, mert más is azt vesz, hanem mert azok tetszenek, de persze mást is veszek.
2011. dec. 11. 22:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Én sem vettem semmit csak azért, mert másnak ilyen van. Nem is igazán érdekelt, a fiamat is csak azért érdekelték az olyan dolgok ami másnak volt, mert újdonságnak számított(kicsit nagyobb korában). Az se érdekelt, hogy az ismerősök közül majdnem mindenkinek vadi új 50-100000-s babakocsija volt, nekem jó volt az ismerőstől kapott 2 gyereket kihasznált jó állapotú, ingyen babakocsi és ráadásul amíg ismerősöm 80ezres babakocsija elég hamar megadta magát nem is bántam, hogy nem költöttem rá. Egyedül hordozókendőt szerettem volna, de mivel elvolt a babakocsiban, hatalmasakat aludt benne azt se vettem. Ruhákból se vettem újakat 3-4000-t, börzéztem és börzézek, sokkal olcsóbban kijövök és nem sajnálom, hogy na, már megint kinőtte, pedig alig volt rajta.

Az FP játékokat meg nem is igazán szeretem. Sokkal olcsóbbakat is lehet venni, aminek hasonló a színvonala, de mivel mindenki oda van érte ezért mindenki azt veszi, én ezt se vettem:) Illetve tervezek egyet fajtát, de majd csak szülinapjára.

2011. dec. 11. 22:11
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor itt egy ellenpélda. Én most készülök új babakocsit venni a 4hós kisfiamnak pedig van egy tökéletesen működőképes amit ajándékba kaptunk. Annyi baja van, hogy a teteje picit megfakult. De ha látnád, hogy az itteni anyukák milyen lesajnálóan néznek ránk az utcán... Pedig futja újra csak eddig úgy voltam, hogy minek ha kaptunk 1-et ingyen. De már ott tartok, hogy szégyenlem a védőnőnél leparkolni a sok menő babakocsi mellé. Úgyhogy most úgy döntöttem, hogy olyat veszek amilyet még senkinél sem láttam a városban és akkor majd mindenki visszakapja a lesajnáló tekintetet. Tudom, hogy hülyeség de most már azért is! :)
2011. dec. 11. 23:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez jó :) Jól teszed.
2011. dec. 12. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!