Miért megy verseny abban, hogy kinek milyen babakocsija/hordozója/egyéb babacucca van? Ti mit vettetek már meg azért, mert "már mindenkinek van ilyen"?
Köszi a válaszokat!
Mondjuk nekünk is hipiszupi babakocsink van, mert ez egy kardinális kérdés volt nálam, mivel én vagyok egyedül a babával, emeleten lakunk, cipelni kell és a városban is sok helyen sz*r az út, meg mi terepen is használjuk..........de nagyon bevált és nem bántam meg.
De kéééééépzeljétek!!! A minap szembejött egy anyuka (kisvárosban lakunk, de még sosem láttam) aki két stokkét tologatott a -gondolom-anyukájával, és úúúúúúúúúúúúgy, de úúúúúúúúúúgy megbámult, hogy ilyen "Ez meg milyen babakocsi lehet?? Hogy lehet rajtam kívül másnak is jó kocsija???"
És ilyen feje volt!! Hihetetlen.
Nálunk egyébként a legtöbb kocsi Kunert és társai, szóval gondolhatjátok hogy meglepődött....De ez annyira látványos volt :DDDD
Hogy miért megy verseny, arra egyszerű a válasz: azért, mert aki ebből versenyt csinál, az másból is. Hogy milyen az autója, meg a cipője, stb. :)
A másik kérdésedre: semmit sem vettem azért, mert mindenkinek van, és nem is fogok. Olyan dolgokat veszek, amire úgy gondolom, szükségünk van. Márkás a babakocsim, de használtan vettem és azért ezt, mert csak ez tudja, mindazt,amit szeretnék. (az első gyereknél kitapasztaltam)
imadok turizni :) lehet az jatek ruha (gyerekruha vagy sajat magamnak is)stb pedig futja dragabb es markas dolgokra is
a babakocsit es a kisagyat is hasznaltan vettuk ( szivacsot viszont ujat vettunk az agyba)
legzesfigyelobol AngelCaret vettunk es abbol is az akkor legujabb modellt, mert erre nem sajnaltam a penzt (termeszetesen ujat)
pelenkabol csak pamperst veszek, mert a tobbiben pisis marad a popsija es azonnal kicsipi, borapolasbol is megveszem a dragabbakat, mert igy is ekcemas es a doki ajalotta ezt es az etelen sem sporolok
magamnak is turkaloban veszek ruhat mert nagy ivben nem erdekel ki mit gondol.....nem fogok 30 ezres nadragban homokozni, vagy boltba menni.....ha normalisan kell feloltozni arra pedig vannak szep ruhaim akar csak a gyerkocnek.
szerintem nem az igazan tehetosek a szobok...van koztuk is persze, de tapasztalatom szerint azok illegetik magukat a legjobban akiknek epp belefer a keretebe az a par jo cucc.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!