Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 júni-júliusában szült...

2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?

Figyelt kérdés
Mi újság? Hogy vagytok? Fiú-lány? Mennyivel született? Miket tudtok?
2012. jan. 5. 16:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
28.án megyünk 4 napra, és nagyon várjuk már. Bár kicsit még félek tőle, mert tapasztalatlan vagyok ezen a téren, de ezt is túl fogjuk élni! :D És remélem tényleg jó lesz! :D
2012. máj. 15. 06:40
 42/45 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok, anyukák? Mi van Veletek és a gyerkőcökkel?
2013. márc. 22. 13:46
 43/45 anonim ***** válasza:
13. válaszoló vagyok! :) Lassan 2 éves a lányom,eszméletlen,hogy eltelt az idő! :) Már 11,5kg,és majdnem 90cm. Nagyon eleven csajszi,szerintem 3 fiút kitesz! :) Végül 10 hósan jött ki az első foga,most 16-nál tartunk. 7 hósan kezdett kúszni, 10 hósan állt fel,onnantól kapaszkodva lépegetett,majd ezután kezdett el mászni! Innentől sétáltunk kézen fogva,de egyedül csak 14 hósan indult el teljesen. :) Az 1. szülinapja nagyon jól telt,keresztanyukája sütött neki finom tortát,idén is így lesz. Épp elkezdtem szervezni a 2. szülinapot,nagyon várjuk. Nagyon Minnie-egér mániás,imádja. Mi újság a többi "babával"? :)
2013. jún. 2. 22:40
 44/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Az én kis Marcim vasárnap lesz 2 éves, már mi is nagyban szervezzük a szülinapot. Közben elköltöztünk, Marci bölcsibe jár, én pedig ismét dolgozom. 18 foga van, már nagyon sok szót szépen mond, és apa volt az első szava. :) 7 ,5 hónaposan kezdett kúszni, 8 hónaposan ült, 8,5 hónaposan kezdett mászni, 9 hónaposan 2 naposan állt fel először, és 12 hónaposan 2 naposan indult el egyedül. :) Szépen fejlődik, bár még csak 9 kg, és kb 87 cm, hát nem egy nagy darab. De nagyon eleven, imád játszani, épp autó mánia tombol. Rengeteg energiája van, szerencsére sokat vannak a bölcsiben is az udvaron, és mi is minél többet visszük a friss levegőre. Szeretnénk majd valamikor tesót is neki, bár ez még kérdéses, hogy mikor. Nálatok mi újság? Tényleg jól elment az idő.
2013. jún. 3. 09:04
 45/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálunk már tesó is van, április 28-án lett egy öcsikéje a lányunknak. Ő júliusban lesz amúgy 2. Sajnos sokáig le volt maradva a kommunikációval, de úgy néz ki összeszedte magát. Sokszor próbálja ismételni a szavakat amik tetszenek neki. Első szava 21 hónaposan az apa volt :)
2013. jún. 3. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!