2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?
13.vagyok!
9kg-nál és 75cm-nél járunk! 3 foga van,most jön a 4. Továbbra is kúszik,most tanul felülni magától. Nem áll fel még,elég lusták vagyunk. Viszont még az orra sem folyt soha! :) Már én is szervezem az 1. szülinapot,család lesz(kicsi),és szűk baráti kör. Már nagyjából kitaláltunk mindent! :) Tuti,hogy grillezünk és sok lufi lesz! :) Már szépen eszeget,de azért a darabos kajával még lassan haladunk. :) Imád a szabadban,szinte egész délután az udvaron vagyunk. Nagyon érdeklődő,és vidám! :)
Üdv. Mindenkinek!
Szia! Az én kislányom majd júliusban lesz 1 éves. Hihetetlen, milyen gyorsan repült el ez a 10 hónap! És milyen jóóóó :) :)
Kiscsajom is kúszik, mászik, ül, áll, kapaszkodva lépeget, nagyon aktív, egyfolytában felfedez. :D
Ő is szeret hintázni.
Neki még csak 2 foga van, azok is csak nemrég bújtak ki.
Nem igazán jó evő, de már beletörődtem. Én sem voltam az. 7,5 -8 kiló között van valahol és 75-76 cm körül, de pontosan nem tudom, majd nemsokára megyünk méreckedni.
Mi jövő hét végén megyünk wellnesselni, kíváncsi vagyok, hogy viseli majd a környezetváltozást és az autózást (az nem a kedvence, mert "le van kötve")...
Minden jót Nektek! Üdv mindenkinek! :)
Szia!! :) És milyen tortátok lesz?
f
Sziasztok! Az én kisebbik kisfiam júli 12-én lesz 1 éves.
Ajándékon még nem gondolkodtunk, de elég nagy gondban vagyunk, mert közte és a tesó között 22 hónap a korkülönbség, és megvan így mindene :))) Ruhát szinte nem is vettem neki még.
Ezerrel mászik, feláll kapaszkodva és lépeget a bútorok mellett :))) (Szerencsére-mondom én-még nem indult el, a bátyja 8 hónaposan tette meg az első lépéseket kapaszkodás nélkül, és nekem fura, h Ő még, de nem is bánom, addig van nyugtom) Darabos kaját eszi, de válogatós.... Nincs még egy foga sem.
Már kezdi megérteni a NEM szót (mert ugye most van nagy felfedezésben és néha odacsukja az ujjait a fiókhoz, meg amúgy is meg kell tanulnia, hogy nem szabad mindent nyitogatni) Tapsol, integet, és ha kérek tőle puszit, akkor "lesmárol" ha van kedve. de puszit még nem dob. Tánci-táncira rázza a popóját :)))))
9 kg, 75 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!