Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 júni-júliusában szült...

2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?

Figyelt kérdés
Mi újság? Hogy vagytok? Fiú-lány? Mennyivel született? Miket tudtok?
2012. jan. 5. 16:51
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, lassan itt az első szülinap. :) Nálunk már minden megvan tervezve, vendégek meghívva, ajándék megvéve, torta kitalálva hogy milyen lesz. Pedig még van 1 hónapunk. Tőlünk homokozót kap, déditől csúszdát, mamától dömpert, papától hintát, a többieket még nem tudom. Nálunk már nagyon megy az aktívkodás, igazi rosszcsont a fiam. Mászik, áll, lépeget a bútorok mellett, imád az udvaron mászkálni, hintázni, és még mindig minden érdekli. Mindig ott van ahol nem kell lenni, és mindig az kell neki, amit nem lehet, de hát ezért gyerek. Igazi kis hunci. Most épp cumisztrájkba kezdett. Imádja az állatokat, lassan megyünk az állatkertbe, júni végén pedig nyaralni.
2012. máj. 11. 23:23
 32/45 anonim ***** válasza:

13.vagyok!

9kg-nál és 75cm-nél járunk! 3 foga van,most jön a 4. Továbbra is kúszik,most tanul felülni magától. Nem áll fel még,elég lusták vagyunk. Viszont még az orra sem folyt soha! :) Már én is szervezem az 1. szülinapot,család lesz(kicsi),és szűk baráti kör. Már nagyjából kitaláltunk mindent! :) Tuti,hogy grillezünk és sok lufi lesz! :) Már szépen eszeget,de azért a darabos kajával még lassan haladunk. :) Imád a szabadban,szinte egész délután az udvaron vagyunk. Nagyon érdeklődő,és vidám! :)

Üdv. Mindenkinek!

2012. máj. 12. 12:06
 33/45 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom majd júliusban lesz 1 éves. Hihetetlen, milyen gyorsan repült el ez a 10 hónap! És milyen jóóóó :) :)

Kiscsajom is kúszik, mászik, ül, áll, kapaszkodva lépeget, nagyon aktív, egyfolytában felfedez. :D

Ő is szeret hintázni.

Neki még csak 2 foga van, azok is csak nemrég bújtak ki.

Nem igazán jó evő, de már beletörődtem. Én sem voltam az. 7,5 -8 kiló között van valahol és 75-76 cm körül, de pontosan nem tudom, majd nemsokára megyünk méreckedni.

Mi jövő hét végén megyünk wellnesselni, kíváncsi vagyok, hogy viseli majd a környezetváltozást és az autózást (az nem a kedvence, mert "le van kötve")...

Minden jót Nektek! Üdv mindenkinek! :)

2012. máj. 12. 17:32
 34/45 anonim ***** válasza:

Szia!! :) És milyen tortátok lesz?

f

2012. máj. 12. 21:31
 35/45 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.En nem tudom meg milyen legyen a tortank.Adhatnatok otleteket....:-)
2012. máj. 13. 20:27
 36/45 A kérdező kommentje:
Én barackos túrótortát fogok sütni neki.
2012. máj. 13. 21:23
 37/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi is irtunk már itt. A kislányunk 32. hétre született 1940 g-mal és 42 cm-re. Most lesz 10 hónapos és 9300 g és 76 cm. Még nincs egy foga se! :D Fogatlanok vagyunk! :D De eszik már darabosat. Kúszást kihagyta, mászik mint az őrültek és felkapaszkodik már. Próbálkozik az üléssel mászásból, ugyanis ő megfordította a dolgokat és háton fekvésből ül fel egyedül. Mi is készülünk már az első születésnapra, de előtte elmegyünk megünnepelni Alsópáhokra apa születésnapját! :D 4 napra, még nem voltunk vele így nyaralni, remélem minden rendbe lesz! :D
2012. máj. 14. 07:41
 38/45 anonim ***** válasza:
Utolsó mikor mentek?Mi is most nemsokára megyünk a Kolpingba!:)
2012. máj. 14. 08:15
 39/45 anonim ***** válasza:
Annyit hallok a Kolpingrol.Majd meseljetek,milyen. Tolunk eleg messze van. De ha megeri,es jo,akkor rabeszelem Apat.:-) A baackos turotorta jol hangzik!!!:-):-)
2012. máj. 14. 08:28
 40/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az én kisebbik kisfiam júli 12-én lesz 1 éves.

Ajándékon még nem gondolkodtunk, de elég nagy gondban vagyunk, mert közte és a tesó között 22 hónap a korkülönbség, és megvan így mindene :))) Ruhát szinte nem is vettem neki még.

Ezerrel mászik, feláll kapaszkodva és lépeget a bútorok mellett :))) (Szerencsére-mondom én-még nem indult el, a bátyja 8 hónaposan tette meg az első lépéseket kapaszkodás nélkül, és nekem fura, h Ő még, de nem is bánom, addig van nyugtom) Darabos kaját eszi, de válogatós.... Nincs még egy foga sem.

Már kezdi megérteni a NEM szót (mert ugye most van nagy felfedezésben és néha odacsukja az ujjait a fiókhoz, meg amúgy is meg kell tanulnia, hogy nem szabad mindent nyitogatni) Tapsol, integet, és ha kérek tőle puszit, akkor "lesmárol" ha van kedve. de puszit még nem dob. Tánci-táncira rázza a popóját :)))))

9 kg, 75 cm

2012. máj. 15. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!