December szült kismamik hogy vagytok? Miket csinál már a babátok?
27-én született a két kisfiam. Koraszülöttek, de szerintem nincsenek lemaradva: vidámak, sokat mosolyognak, gügyögve kommunikálnak mindenkivel, hasról hátra forognak, néha körbe kúsznak (közben mondjuk sírnak, méltatlankodnak), ha a csörgőket a kezük elé teszem, megmarkolják őket, a játszószőnyegen maguk nyúlkálnak az elérhető játékokhoz és meg is fogják őket. Felfedezték a kezüket, állandóan le akarják nyelni az öklüket, szopják az ujjukat, de sajnos pelenkázáskor is belenyúlkálnak a barnába, ha nem vagyok résen.
Hogy tovább erősödjenek (kis súllyal születtek) konduktor jár hozzájuk, a babaúszáson még vacilálunk.
Én magam elég gyorsan helyrejöttem (muszáj volt), mert kimaradt a gyermekágyas időszak, azonnal toppon kellett lenni. Tejem már végleg elment, a stukám két hónap után jött meg. Ennyi, így vagyunk. :)
Úgy látom ezek a decemberi kisbabák nagyon ügyesek!!!
Ikres Anyuka, Neked pedig gratula, hogy így bírod a starpát, le a kalappal:))))
Az én kisfiam hátról hasra fordul, kinyomja magát, nyúl a tárgyakért, szépen eljátszik...igaz, egyedül nincs nagyon el, de kárpótlásként az éjszakákat már 2 hónapja átalussza!!
És ki hol szült?
Én a SOTE IIn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!