December elején szülök, érdemes a babának bundazsákot venni?
Második baba, a fiam viszont tavaszi, ő már "nagy" volt télen, most egy kicsit tanácstalan vagyok.
Hogyan kellene téliesítenem a babakocsit? vagy elég ez a kályhameleg bundazsák?
Mindenképpen vegyél egy vastag overállt v bundazsákot a picidnek (szerintem 62-est, az kitart márciusig, legalább is nálunk jó volt és nagyok voltak a babáim).
A babakocsihoz ha van lábzsák, az jó, amúgy majd bugyoláld jól körbe: alul felül vastag pléddel.
Hát ha kályha meleg akkor elég, de szerintem nincs ilyen, mert akkor meg nem levegözik rendesen.
Nekünk mózeses babakocsink volt és abba szivacs volt. bele tettem még egy kis birkabört alulra+egy takarót majd overál arra is takaró és így mentünk.
bundazsák mindenképpen kell, de az szerintem nem elég.
Ha ilyen a kocsitok, akkor vegyél jó vastag bundazsákot (olyat, hogy a hordozóba is be tudd kötni), és jól pokrócozd majd körbe a babádat.
1.voltam.
Nem tudom milyen a babakocsitok, de én mózes nélkül nem tenném a babakocsiba még nyáron sem. Ilyen mózest szerintem bárhol lehet plusszban kapni.
pl itt látsz egyet.
én ennélkül nyáron sem raknám a sima babakocsiba. aztán ezt már alulról felülröl takaróval, vagy overállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!