15 hónapos (csizmás) gyereknek érdemes bundazsákot tenni a babakocsiba?
Én valódi birka bőrt tettem alá.
De a bunda zsák is jó.
Szerintem kell alá, mert, nem mozog, és így jobban fázik.
Az enyém 19 hónapos, épp a minap vettem elő az egyik bundazsákot, hogy vajon jó e még. Lányom a napközbeni alvást még mindig a babakocsiban alussza a teraszunkon, szerencsére elfér benne, mert óriási a kocsi, pedig nem kicsi a lányom sem:) Szóval, ennek a zsáknak a lábrészénél orkán bélés van direkt a koszos cipőnek. Az tuti, hogy a sáros cipőjét nem fogom belerakni a bundazsákba. Ebbe talán a cipőt igen, de van egy bárányszőr belsejű zsákunk is. Abba tuti, hogy csak zokniban rakom bele. Én úgy gondolom, hogy fogom még mindkét zsákot használni, de leveszem a csizmáját mikor beül a kocsiba. Még ki kell találni valami csizmatárolót menet közbenre, mert az sem jó, ha a kocsi aljában kihűl a csizma és azt veszi vissza. Erre még nincs ötletem, de biztos megoldom:)
Én csak a koszos cipő miatt nem fogom száműzni a pihe puha meleg zsákokat, persze ha még használni fogjuk a babakocsit.
Na de a bundazsákban nincs is előre megvarrva a kivágás helye? Mert ezeket úgy árulják, hogy le van varrva mint egy gombjuk, és ha szükséges, Te kivágod kis ollóval. Nekem mindkét zsák ilyen volt, én vágtam ki.
És a pléddel mit csinálsz? Azt vágod szét? Mert ha a lába között is be akarod kötni, akkor nem tudod alátenni rendesen, ha meg fölé rakod,simán leficánkolja magáról egy ekkora gyermek .
Jújj de ciki: *gomblyuk
Észre sem vettem, hogy mit írtam, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!