Mennyire érdemes 13hós kisfiamnak a babakocsiba télre bundazsákot venni?
Figyelt kérdés
Most kezd elindulni,ugyhogy azt sem tudom mennyit lesz a télen babakocsiba.de arra gondoltam,ha lesz hó akkor a szánkóra is fel tudom ültetni a bundazsákban.Köszi ha válaszoltok!:)2010. okt. 18. 10:18
1/9 anonim válasza:
Ha már jár akkor nem kell mert séta közben kimelegszik
csak akkor vennék ha még nem is lépeget.
szánkóra se tennék bundazsákot elég ha anorákba öltözteted rétegesen.
szóval szerintem felesleges.
2/9 anonim válasza:
nekem télen egy év körüli lesz a kislányom. Nem bundazsákot, hanem overált vettem neki. Szerintem ilyen nagy babáknak már felesleges a bundazsák. Az én kislányom tuti nem viselné el.
3/9 A kérdező kommentje:
Pont azért voltam bizonytalan:)de akkor ezek szerint tényleg felesleges..
2010. okt. 18. 10:21
4/9 A kérdező kommentje:
Overálunk van már 2,meg van neki 2 vastag kabija is.Csak elgondolkodtam,hogy vegyek- e neki bundazsákot,vagy elég lesz a babakocsiba az overál meg pléd.de ezek szerint tényleg nem kell.Köszi mindkettőtöknek!
2010. okt. 18. 10:23
6/9 anonim válasza:
Van olyan overál,ami bundazsákká alakítható.Mi ilyet vettünk,bár sztem a bundazsák csak pici babának való.Lábzsákja nincs a babakocsinak?
7/9 A kérdező kommentje:
Az egyik babakocsinkhoz nincs, a másikhoz van.Amelyikhez nincs,azt arra használom,hogy ha autóval megyünk vhova és kell babakocsi akkor ne a nagy nehezet vigyük.ha sétálni megyünk akkor viszont a nagy sport babakocsival megyünk,mert annak nagy a kereke és pl hóban könnyebb tolni.
2010. okt. 18. 10:43
8/9 anonim válasza:
Ha jár, akkor nem érdemes, csak akkor, ha kibírja azt, hogy nem száll ki a babakocsiból, amíg sétáltok. Ha kiszáll, saras, vizes, havas lesz a lába, és ha visszateszed őt a bundazsákba, akkor a bundazsák is olyan lesz. Így minden egyes alkalom után ki kellene mosni, mert rászárad a hó és a sár.
9/9 A kérdező kommentje:
Lekopogom,nem szokott kikéreckedni még a babakocsiból,mert még csak most kezd el egyedül menni.
2010. okt. 19. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!