Bundazsákot érdemes venni 3,5 hós babámnak? Decemberben már 6hónapos lesz, valószínű már ülni fog, akkor már ezt nem tudnám használni ugye?
és ha nem fog még ülni ?
szerintem érdemes nekem is van és a lányom már lépeget kapaszkodva szal én még ezen a télen használni fogom
mondjuk az enyémet be lehet kötni akkor is ha ül a baba benne csak ki kell venni a merevítést belőle
amugy simán lehet h elalszik séta közben akkor meg pláne praktikusabb az a zsák
vegyél olyat, ami zsák is, meg lábas is!
Ismered? Vagy ilyen stokke babakocsitok van? Bár az szerintem ehhez is jó lenne.
Ha szántál több száz ezret Stokke kocsira, akkor a bundazsákra is kell költened.
Szerintem ez egy olyan rossz konstrukció, mert a gyerek lába között megy a babakocsi váza, ezért van "bevágva" a lába köze. Még egy normális pokróccal sem lehet betakarni a babát, csak a horror összegű bundazsákot lehet használni.
Amúgy ha jól emlékszem a Stokke olyan kagylósülés szerű, az még bőven jó lesz egy 6 hónapos babának, nem kell sportkocsiba ültetni.
Az én lányom még 1 éves korában is használta a zsákot, persze nem ilyen "extra" kivitelűt.
Kedves 09:14 es nem azt mondtam,h nem akarok költeni,csak ha hülyeség,akkor nem veszem meg...amúgy bármilyen nadrágos ovarált tudnék venni,mert az is ilyen...a kagylóülése dönthető,nincs külön sportrésze.
a kérdésem annyi volt,hogy egy ülni tudó babának is jó e ilyen...nem merev e a bundazsák,nem csak ez,bármelyik fajta.
mint írtam nekem olyan van amiből kivehető a merevítés ja és most néztem leszedhető a fejtámla is :-)
és ezért tud benne ülni két pánt tartja a babakocsiban h ne csússzon ki
Szia!
Küldj egy emilt, és küldök egy képet az átalakíthatóról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!