Sógornőm is kitámogatta a gyerek fejét mindkét oldalon. ennek eredményeként a gyereknek tök sima lett hátul a feje, jól eldeformálódott, és 6 hónapos korában orvostól orvosig jártak, mert a tarkója úgy benyomódott, hogy nyomott valami ideget és emiatt a baloldala nem mozgott rendesen. Ez nem vicc, jól leszúrta őket a doki, és kikötés volt, hogy a gyereket csak oldalra és hasra fektethették legalább 6 hónapig.
Egyébként meg ha álmában bukik a baba, meg is fulladhat, ha így kitámogatod. Én tettem egy párnát a háta mögé, ha oldalt fektettem, egyébkén meg hason fekszik általában. Ha hanyatt fekvő a baba, ilyen támaszok akkor sem kellenek neki. Csak gondold végig, neked milyen lenne, ha így körberaknának és mozdulni sem bírnál.
Soha nem tenném ilyenbe a babám!szerintem nagyon veszélyes!!!
Nekünk pólyánk volt(lazán megkötve)de úgy tettem be a kiságyba, hogy oldalt legyen(betettem a pólyát közvetlen a rácshoz, picit döntve).
És mikor már nem volt pólyában fiam, de még nem aludt hason, akkor is az oldalára fektettem,hol egyikre, hol másikra.
Így mikor bukott esetleg, szépen kijött a szájából, nem okozott gondot.
Most képzeld el ha a baba feje ki van támasztva, és visszajönne valami a torkán...ösztönösen oldalra akarná fordítani, de nem tudná...ááá,nem is gondolok bele!
Ekkora baromságot nem is értem hogy lehet kitalálni!!
És valaki pénzt is ad érte??!!!
ez nem lehet komoly!!!!!!
"Összetétele: 100% polyészter, Polyuretánhab."
beletenné valaki is egy "zacskóba" a gyerekét, hogy abba aludjon??Mert hogy 100% polyészterben nem lehet aludni az is biztos!!!
Komolyan annyira felháborodtam, hogy lehet holnap felhívom a gyártót....
(utolsó voltam)
Csecsemőbörtön! - ennyi jutott eszembe 1. ránézésre.
Kiságy sem kell, ha valaki ebben akarja tárolni a gyerekét. Büntetőpad.
Engem nem a gyártó háborít fel, hanem ha ezt valaki megveszi a a pici babájának.
én is nagyon féltettem hisz első babám volt, mindent beszereztem ami csak szóba jöhetett :) de az elfordulásgátlót mikor használni akartam, nem volt szivem. helyette ha azt szerettem volna hogy ne bukja össze magát a kis takarója oldalát tekertem fel kicsit, így oldalazva aludt kényelmesen (hasfájós volt, bukott).
nem baromság, de felesleges szerintem is. a koponya deformálódásról lehetne beszélgetni, én max attól félnék hogy kikopik a haja :) forgasd inkább, így elkerülheted :)ha megnyomja valami a buksiját az a medencecsont inkább :) ne aggódj, én is túlestem ezeken, nem kell mindent megvenni :) jön minden magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!