Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 júni-júliusában szült...

2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?

Figyelt kérdés
Mi újság? Hogy vagytok? Fiú-lány? Mennyivel született? Miket tudtok?
2012. jan. 5. 16:51
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Június 6.-án született kislányom. Méretei: 3500g volt, most 6800, 53 cm most 65cm. Csak a hasára fordul át, vissza nem, mászik 1 hónapja, feláll a járókába és körbejárja. Mászásból felül. Van 4 foga. 6 hónapos koráig hasfájós volt. Sokat bukott mikor pici volt, ezért AR-es tápszert kapott, nem volt tejem. Reggel, este tápszert eszik, többi alkalommal főzeléket, gyümölcsöt, tejpépet.
2012. febr. 11. 21:42
 12/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi május 18-án láttuk meg egymást először...

3550grammal és 55 cm- rel szültem meg kisfiamat. Most 12kiló...

Sokat mászik, tegnap felült egyedül, és a testvére játékaival próbál játszani: Autózik, favonatozik, formabedobózni próbál, Thomast néz meg Elmot és mondókákat. A babajátékok felé nagyon ritkán néz. Mivel kis lakásban élünk, nem tudom elszeparálni őket egymástól. Sokat kacagunk, alig sírunk.

2012. febr. 11. 21:46
 13/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én kislányom júni.24.-én született, 3150g-mal és 49cm-rel. Most 8kg és 70cm. Forog mindkét irányba szupergyorsan, sőt van hogy többet,vagyis gurul. Most tolja felfelé a kis fenekét,nemsokára négykézláb lesz. Nem mászik,nem kúszik. Majdnem tökéletesen ül egyedül. Nincs fogacskája. 4 hónapig szopizott, tízórai és ebéd van kiváltva. Végülis az uzsi is,mert tejpépet kap. Anyukán még van 2-3kg felesleg,de már járok kondizni. :) Boldogság van! :)))
2012. febr. 11. 22:10
 14/45 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam júli 12-én született, 3410 gr-mal, és 52 cm.

Most 8,3 kg és 72 cm.

Mi már javában eszünk,tápszer csak reggel-este van (3 hónapig csak anyatejes volt). 3x van szilárd ennivaló, nagyon szereti.

Ő 3,5 hónaposan kezdett forogni, most már négykézlábazik, hintázik, kúszik, ill. kúszva-mászik (csak így tudom megfogalmazni ezt a mozgásformát). Rengeteget mosolyog. Nagyon jó kisfiú.

Az éjszakát átalussza (kopp-kopp-kopp)

Nappal 2x alszik.

Van egy 22 hónappal idősebb tesója, szerencsére a "nagy" nagyon szereti őt, sokat segít nekem. :)

Most érzem úgy h könnyű velük, az eleje nagyon kemény volt.

2012. febr. 12. 00:05
 15/45 anonim ***** válasza:
Ja, és fogunk nekünk sincs, nem is készülődik (de nem is bánom még,mert a nagynak most bújt ki az utolsó rágófoga)
2012. febr. 12. 00:06
 16/45 anonim ***** válasza:
Kisfiam júni 11-én született 53cm, 3500gr. Most 71cm, 8400gr. 74-80-as ruhákat hord. Forog össze-vissza, hátra fele kúszik, kisebb dolgokra felhúzza magát! Mondja baba, tapsol, brümmög az autóval, tapsizik, és a kis kezét a szája előtt ide-oda rángatva indiánosdit játszik( remélem érthető:))Megőrül a számítógépért és a kifliért:) Én van egy furcsa szokása, hogy a cumit fordítva szereti a szájában, ha helyesen teszem be neki ő megfordítja! Eddig anyatejes volt, de most négy napja elutasítja a cicit:( A 2 alsó foga már kibújt 5 hósan a felső 2-ért ost küzdünk. ill. alul jön még egy! Reméljük a szopási sztrájkja csak ezért van! Egyébként imádja a főzelékeket és a gyümölcsöt, szuper jó alvó, kedves mosolygós kisbaba!
2012. febr. 12. 00:12
 17/45 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es, én 16-os vagyok...érdekelne, hogy 1 nap mennyi tápot kap, ill. mennyi tejterméket a babád, mert sajnos az enyém nem fogadja el a cicit és a tápszert sem eszi, tejpépet kap reggel este, de a védőnőm szerint ez kevés...eléggé kivagyok emiatt, már erőltetem szegénybe!De gondolom ez a sok tejpép sem túl jó a szervezetének!
2012. febr. 12. 00:17
 18/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én lányom júl.22-én született.3360 g és 49 cm-el. Sokat fogyott az elején, kevés volt a tejem, így aztán pótlást kapott. 4 hónapos kora óta hozzátáplálunk. Nem valami nagy evő most sem. Reggel-este cici (szerencsére még mindig szopizik a nehéz indulás ellenére) és este tápszeres pótlást is kap, ha kér. Tízóraira,ebédre és uzsira már szilárdat eszünk. Tejpép, gabonapép, gyümölcsök, főzelékek, husi... Most kb.6700 g körül lehet, és 70 cm. Nagyon mosolygós baba, forog, még nem kúszik (csak körbe-körbe), inkább üldögélni, álldogálni akar(na).Foga még nincs, de ha jól sejtem, hetek óta emiatt vannak nehezebb éjszakáink. Egyébként nagyon jó alvó, 3 hós kora óta alszik egész éjjel. Nappal is alszik 3-szor, 4-szer, ez változó. Ő is fordítva cumizik. :) Ügyesen iszik egyedül a cumisüvegéből. Most rákattant a kenyérhéjra, kiveszi a kezemből. :) Sokat dumál,vigyorog, "kiabál", ha fel akarja hívni a figyelmet....hát, így vagyunk. Kedves utolsó ne izgulj a tej miatt. Én is izgultam, mert volt, hogy neki sem kellett se a cici, se a táp, csak a tejpépet ette. Próbáltam akkor a gyümibe is, főzelékbe is tápszert csempészni. De aztán szerencsére újra elfogadja mindkettőt. Most sem eszi meg mindig a "kötelező" fél litert sem, de másból sem eszik sokat, egyszerűen nem tudok többet adni neki sehogy sem. Igaz, hogy a kortársai közül szinte mindenki "súlyosabb", ezért sokat izgultam az evés miatt, de aztán a védőnő mondta, hogy nem kell izgulnom és nézzek már magunkra, párom is, én is vékonyak vagyunk. Tudják ők, hogy mennyi és mi kell nekik!!! :)
2012. febr. 12. 00:51
 19/45 grimmandi válasza:

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok. Az én kicsi lányom június 1-jén született 3250g-al és 51 cm-el. Nagyon jó baba, elejétől fogva alszik éjjel, 2 hónapos kora óta tápszeres. Már két étkezés gyümi és főzi. Foga nincs, de már nagyon készülődik. Mindent csinál, kapaszkodva egy-két lépést is megtesz.Óóóó és nagyon mennek a hangpróbák is. :) Imádja a bátyókáját aki szintén nyári baba (2008 júli 25.) Ő hasfájós volt, mindent nagyon hamar csinált.Már okos nagy óvodás.

Szép napot mindenkinek!

2012. febr. 12. 07:36
 20/45 anonim ***** válasza:

07.11-én született a pici lányom 3kg-val és 50cm-vel. Most 7 hónapos és 6.6kg, 66cm.

Sok mindent nem tud, elég lusta baba. Forog és próbálkozik a kúszással. Foga még nincs.

Elég sok mindent eszik már, tízórai és az uzsi ki van váltva, emellett anyatejes.

Sajna még éjszaka felkel enni.

Remélem hamarosan beindul a mozgásfejlődése!

Gratulálok mindenkinek!

2012. febr. 12. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!