2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?
Szia!
Mi május 18-án láttuk meg egymást először...
3550grammal és 55 cm- rel szültem meg kisfiamat. Most 12kiló...
Sokat mászik, tegnap felült egyedül, és a testvére játékaival próbál játszani: Autózik, favonatozik, formabedobózni próbál, Thomast néz meg Elmot és mondókákat. A babajátékok felé nagyon ritkán néz. Mivel kis lakásban élünk, nem tudom elszeparálni őket egymástól. Sokat kacagunk, alig sírunk.
Az én kisfiam júli 12-én született, 3410 gr-mal, és 52 cm.
Most 8,3 kg és 72 cm.
Mi már javában eszünk,tápszer csak reggel-este van (3 hónapig csak anyatejes volt). 3x van szilárd ennivaló, nagyon szereti.
Ő 3,5 hónaposan kezdett forogni, most már négykézlábazik, hintázik, kúszik, ill. kúszva-mászik (csak így tudom megfogalmazni ezt a mozgásformát). Rengeteget mosolyog. Nagyon jó kisfiú.
Az éjszakát átalussza (kopp-kopp-kopp)
Nappal 2x alszik.
Van egy 22 hónappal idősebb tesója, szerencsére a "nagy" nagyon szereti őt, sokat segít nekem. :)
Most érzem úgy h könnyű velük, az eleje nagyon kemény volt.
Sziasztok!
Először is mindenkinek gratulálok. Az én kicsi lányom június 1-jén született 3250g-al és 51 cm-el. Nagyon jó baba, elejétől fogva alszik éjjel, 2 hónapos kora óta tápszeres. Már két étkezés gyümi és főzi. Foga nincs, de már nagyon készülődik. Mindent csinál, kapaszkodva egy-két lépést is megtesz.Óóóó és nagyon mennek a hangpróbák is. :) Imádja a bátyókáját aki szintén nyári baba (2008 júli 25.) Ő hasfájós volt, mindent nagyon hamar csinált.Már okos nagy óvodás.
Szép napot mindenkinek!
07.11-én született a pici lányom 3kg-val és 50cm-vel. Most 7 hónapos és 6.6kg, 66cm.
Sok mindent nem tud, elég lusta baba. Forog és próbálkozik a kúszással. Foga még nincs.
Elég sok mindent eszik már, tízórai és az uzsi ki van váltva, emellett anyatejes.
Sajna még éjszaka felkel enni.
Remélem hamarosan beindul a mozgásfejlődése!
Gratulálok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!