2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien "vagyunk" :-)
Szisztok:-)
Kisfiam 07.19-én született, 3600 grammal, most már olyan 9 kiló körül lehet, de nem mértem mostanában.Van 2 foga, most jönnek a következők. Napi 3*eszik szilárdat, és 2*180gr tápszert. Forog össze vissza, próbál kúszni, napról napra ügyesebb. Visít sikít gagyog brümmög.
-Hasna-
Kislänyom juni 12-en született 3940grammal es 50cm-mel!
Most 7,5kg es 75cm!gurolva eljut mindenhova es most kezdett kuszni!Foga meg nincs de mär keszülödik!Reggel este täpszert kap ebed,uzsonna,vacsora kivältva!Nagyon jo evö a soskän kivül mindet megeszik!Nagyon jo alvo 3hetes korätol vegig alussza az ejszakäkat!
Sziasztok! A Kislányunk június 7-én született, 2900 grammal és 51 centivel. Most pedig 9 kiló felé közelít a súlya.
Nagyon nyugis baba, eljátszik mindennel,
szeret gagyogni, "magyarázni" és enni. 4 hónapos korától eszik szilárd ételt, és már több étkezést kiváltottunk.
Minden irányba fordul, egyszer már felült magától és próbálkozik a mászással.
6 hónaposan már 6 foga volt, most küzdünk bárányhimlősen a többivel:( Egyedül az immunrendszerével nem vagyok kibékülve, szegénykém sok mindent elkap:( Igaz, sokszor észre sem lehet venni rajta:)
Örülök, hogy így összegyűltünk és valaki megtalált bennünket:D
Sziasztok!
Mi Július 06.-án születtünk 3530gr és 53cm-rel.
Már csak reggel este eszik tápszert(170-210 mlközött)
Forog oda-vissza4,5hós kora óta.elkezdett kúszni 1 hete(7 hósan)ülni,még egyedül nem ül fel,hintázik négykézláb,sikongat egész nap.:)74es ruhákat hord.72cm és 9kilo.kisfiú
Sziasztok! Hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok???
Közeledik az első szülinap... :)
Mit terveztek?
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!