Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 júni-júliusában szült...

2011 júni-júliusában szült kismamik/anyukák. Itt vagytok?

Figyelt kérdés
Mi újság? Hogy vagytok? Fiú-lány? Mennyivel született? Miket tudtok?
2012. jan. 5. 16:51
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok a babához! Mi pár napja lettünk 8 hónaposak. Elkezdtünk 2 hete kúszni, próbál felülni, és néha négykézlábra áll. Elég rossz éjszakáink vannak, szerintem a foga piszkálja, már nagyon el van vékonyodva az ínye. Imád játszani, megtanulta kinyitni a fiókokat is. :) Mindent elvesz, minden érdekli.7,5 kg körül van. 74-es ruhákat hordunk. Járunk úszni, azt pedig mindennél jobban imádja!
2012. febr. 12. 10:50
 22/45 anonim ***** válasza:

Nem is gondoltam volna, hogy ennyien "vagyunk" :-)

Szisztok:-)

Kisfiam 07.19-én született, 3600 grammal, most már olyan 9 kiló körül lehet, de nem mértem mostanában.Van 2 foga, most jönnek a következők. Napi 3*eszik szilárdat, és 2*180gr tápszert. Forog össze vissza, próbál kúszni, napról napra ügyesebb. Visít sikít gagyog brümmög.

-Hasna-

2012. febr. 12. 11:00
 23/45 anonim ***** válasza:
Fiam 07.05én szül már 2 hónapja kúszik most 1 hete feláll, ülni esze ágába sincs :) mindent eszik már 4 hóig kizárólag anyatej de 6 hósan a maradék is elfogyott..ja és 9,20kg 74 cm.. 3430g és 56cm született
2012. febr. 12. 11:15
 24/45 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Reggel 150 ml tápszert iszik, vacsira tejpépet eszik,kb 180 ml,este ismét tápszert iszik 150-180 ml-t. Amúgy a nagykisfiam volt ilyen.Nála azt csináltam,h pár napig nem kapott tápszert, teát ivott helyette. Aztán megint megpróbáltam, akkor egy ideig megint itta a tápszert, utána megint nem. Most is így vagyunk,29 hónapos, és van h napokig nem issza meg a kakaót.
2012. febr. 12. 11:20
 25/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kislányunk július 26.-án született 32. hétre 1940 g-mal és 42 cm-rel. Most 8 kiló és 72-73 cm. Forog mindkét oldalára, egész nap sikongat, mindent a szájba vesz. De még nem kúszik és nem ül. Foga még nincs kint neki egy se . Hozzátáplálást 4 hónapos korában kezdtük el, eszik szinte már mindent. És őrületesen tud kacagni! :D
2012. febr. 12. 16:49
 26/45 anonim ***** válasza:

Kislänyom juni 12-en született 3940grammal es 50cm-mel!

Most 7,5kg es 75cm!gurolva eljut mindenhova es most kezdett kuszni!Foga meg nincs de mär keszülödik!Reggel este täpszert kap ebed,uzsonna,vacsora kivältva!Nagyon jo evö a soskän kivül mindet megeszik!Nagyon jo alvo 3hetes korätol vegig alussza az ejszakäkat!

2012. febr. 12. 19:57
 27/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A Kislányunk június 7-én született, 2900 grammal és 51 centivel. Most pedig 9 kiló felé közelít a súlya.

Nagyon nyugis baba, eljátszik mindennel,

szeret gagyogni, "magyarázni" és enni. 4 hónapos korától eszik szilárd ételt, és már több étkezést kiváltottunk.

Minden irányba fordul, egyszer már felült magától és próbálkozik a mászással.

6 hónaposan már 6 foga volt, most küzdünk bárányhimlősen a többivel:( Egyedül az immunrendszerével nem vagyok kibékülve, szegénykém sok mindent elkap:( Igaz, sokszor észre sem lehet venni rajta:)

Örülök, hogy így összegyűltünk és valaki megtalált bennünket:D

2012. febr. 12. 21:10
 28/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi Július 06.-án születtünk 3530gr és 53cm-rel.

Már csak reggel este eszik tápszert(170-210 mlközött)

Forog oda-vissza4,5hós kora óta.elkezdett kúszni 1 hete(7 hósan)ülni,még egyedül nem ül fel,hintázik négykézláb,sikongat egész nap.:)74es ruhákat hord.72cm és 9kilo.kisfiú

2012. febr. 13. 20:59
 29/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok???

Közeledik az első szülinap... :)

Mit terveztek?

Üdv mindenkinek!

2012. máj. 11. 22:49
 30/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok ismét!:)Hát nekünk nagyon mozgalmasak a napjaink.már a mászás,felállás nagyon jól megy..lépegetés,csak a bútorok mellett.a szülinapon még nem nagyon gondolkodtunk,csak annyi biztos,hogy csak család lesz..amikb 25-30 fő.:)és az is tuti,hogy bogrács vagy grill lesz.ajándékon még nem gondolkodtunk.de hogy milyen hamar elment ez a lassan egy év..:))
2012. máj. 11. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!