Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek én reagálom túl?...

Szerintetek én reagálom túl? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Férjem általában aranyos a 10 hónapos babánkkal, de tegnap ő tette tisztába (előtte kicsit összekaptunk vmin) és mikor bementem, azt láttam, hogy a gyerek ugye próbált átfordulni hasra, meg izegni-mozogni, erre apa 1 határozott mozdulattal visszarakta(de abban nem volt köszönet, sirt is a pici), én meg ezt látván odaszaladtam, és adtam vmit a pici kezébe, hogy eltereljem a figyelmét- mert az nálam bevált. Erre apa felhortyant, hogy akkor csináljam én, ha jobban tudom, ő mindig igy szokta, ne szóljak bele.. Én olyan szomorú voltam utána. Ne értsetek félre, nem agressziv amúgy a párom, csak biztos a vita még kihatott rá, de én ilyet sosem csinálnék, nem a gyerek tehet a vitáról!
2011. dec. 21. 04:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves 8.

Te egy nagyon frusztrált emberke lehetsz. Nyugalom, a hosszú élet titka - hallottad már?

Különbséget tudni kéne tenni egy határozott fellépés és egy odaba..szás között. Nyilván ha ez utóbbi lett volna, úgy írta volna a kérdező. De inkább én is hajlok afelé, hogy akkor nem itt írogatna, hanem csomagolna...

Ne fújd fel a dolgot!

2011. dec. 21. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Pont emiatt mennek tönkre a kapcsolatok a gyerek megszületése után! Mi az, hogy a gyerek az első??? A férjemmel való kapcsolatom az első! Hiszen az nem lehet másodlagos a gyerek után, akkor nem lehetett volna gyerek. Ha az rendben van, akkor én is, férjem is és a gyermekem is boldog. Az együttélés/házasság lemondásokkal van teli. A férfiak bármennyire is tagadják érzékenyebbek, mint a nők, és igen az élhető kapcsolat érdekében meg kell tanulnunk a finomítást. Nem volt hibás, ahogy a kérdező segíteni próbált a szituáción, csak egy árnyalat még hiányzott, hogy a férfi elfogadja a segítséget. A férfiak fafejűek.
2011. dec. 21. 11:10
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is! Tényleg érdekes, hogy mindenki másképp látja a dolgokat! Az utolsó válaszoló győzött meg leginkább, miszerint nem volt probléma, hogy szóltam neki, csak kedvesebben is tehettem volna- mert az ő lelkiviláguk...no comment. Csak azt nem tudom, a mi lelkünkkel ki foglalkozik adott helyzetben..:)

Köszönöm még egyszer mindenkinek!!

2011. dec. 21. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ezt mi nem tudhatjuk, nem mindegy a hangsúly, meg a helyzet, meg hogy ki milyen karakter. Beszéld meg vele, hogy mit miért csináltál, akkor majd nem érzi talán kioktatva magát.
2011. dec. 21. 14:24
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha azért frusztrált vagyok, mert nem hajigálom a gyerekem a pelenkázóasztalon, akkor legyek.

Kérdező, te meg máskor akkor írj, ha történik is veled valami. De ha csak a férjed akarod isteníteni, ahhoz nem kell a körítés.

Máshogy is fogalmazhatok:

Nehogy már meghunyászkodj, mert odaadtál a gyerek kezébe valamit, és nem a férjed találta ki, hogy valami játékkal el lehet terelni a figyelmét.

De ha neked így jó, hát tedd,a mit jónak látsz!

További szép napot!

2011. dec. 21. 15:54
 16/19 haramia ***** válasza:
100%
Szerintem meg a gyerek az első, nem a párommal való kapcsolat. Jó esetben akkor vállal egy pár gyermeket, ha túllépnek az egon, ha úgy érzik, hogy mostmár készen állnak arra, hogy a maximumot nyújtsák a gyereküknek. Ez nem kell, hogy kizárólagos legyen, igenis emellet jó feleségnek, jó háziasszonynak, jó szakembernek (a munka területén) kell lenni, tehát a korábbi szerepekben is helytállni a túlünk telhető legjobban. De a gyerek akkor is az ELSŐ! ...és az távol áll ettől a nézettől, hogy mérgemben (mert vitám van valakivel) őt cibálom meg, amiért éppen a kis figyelmét fejleszti...
2011. dec. 21. 16:32
 17/19 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló! Édes istenem! Valamit nagyon félreérthettél a magyarázatomban- dehogy akarom isteniteni a férjemet(konkrétan éppen válófélben vagyunk, csak ez most mellékes volt az ügy szempontjából, azért nem irtam), egyszerűen csak kiváncsi voltam többek véleményére, hogy ne csak Anyukámat és a barátnőimet kérdezzem meg, akik lehet, hogy elfogultak. Ha Neked ez 1 banális kérdés, azt megértem- nekem ez most fontos volt- nem muszáj ám válaszolni! A többieknek köszönöm!
2011. dec. 21. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom a válaszok alapján nem váltok!

Mert te vagy a hibás mindenért a válaszolók szerint, és most megbocsátasz neki:-)

Ui.: azért válaszoltam, mert nem tűnt a kérdés banálisnak, csak közben a válaszaid...

Kellemes ünnepeket!

2011. dec. 22. 07:53
 19/19 A kérdező kommentje:

Ne haragudj utolsó, de nagyon rosszul szűröd le a dolgokat! Egyrészt a válaszolók kb. 80%-a az "én pártomon volt", én is magamnak adok igazat, hisz azért irtam ki a kérdést! Másrészt nem "nyalom a férjem seggét"és nem hunyászkodok meg, hanem pont, hogy meggyőztetek arról, h Ti is kiakadtatok volna a helyemben!!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

2011. dec. 22. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!