Túl reagálom? Lelki ismeret furdalásom van de nagyon.
Figyelt kérdés
Kislányommal aki 14 hónapos elmentünk ma vásárolni.Mikor haza értünk kiszálltunk a kocsibol a szembe szomszédok jöttek elénk.Csokit hoztak a kislánynak.Mondtam nekik addig én kipakolok a kocsiból.A csomagoktól nem láttam és ahiogy fordulta, a kislányomat felrugtam.Oda jött már hozzám de nem vettem észre a szomszéd nem szolt gondolta látom.Olyan kis tehetetlenül feküdt ott,még a kis butykosa is kiesett a kezéből.Annyira sajnálom.2010. jún. 9. 12:09
1/15 A kérdező kommentje:
Ja persze nagyon sirt.
2010. jún. 9. 12:10
2/15 anonim válasza:
ne haragudj , de megnevettem. Nem tudom miért, bolond vagyok...
na jó, persze ez nem vicces!! Máskor legyél körültekintőbb, ezek a kis pettyek mindig ott sündörögnek körülöttünk. Nagyon megpuszilgattad, ugye?:)
3/15 anonim válasza:
Mi naponta ütközünk, volt hogy sírt, de megvígasztaltam, és ma már nevet egy-egy ilyen eseten. Persze velem együtt, közösen kacagunk, és elviccelem a dolgot, úgy kérek ilyenkor bocsánatot tőle.
4/15 anonim válasza:
Hidd el sokszor esik meg ez másnál is!Velünk is megtörtént már nem is egyszer!Tudom rossz érzés nagyon ,megtörtént,nem tudod már meg nem történtté tenni!Ne rágódj rajta,sokszor vannak "láb alatt"a csöppségek!
5/15 anonim válasza:
Úristen ezért nehogy legyen:D Mindnekivel megesik én is volt már,hogy nekimentem mert hirtelen ott termett én eg nem úgy járok,hogy a lábam nézem ott van e:)
6/15 anonim válasza:
Én a hathónapos babám kis kezére léptem rá tegnap,át akartam felette lépni, ahogy feküdt a földön. Még időben korrigáltam, így nem léptem rá, csak egy icipicit, de nekem is nagyon rossz volt. Ő attól ijedt meg, hogy én megijedtem. Semmi bajuk nem lesz, talán kellenek is ilyen "balesetek" :-)))
7/15 anonim válasza:
én véletlenül fejbe dobtam a játékával.
8/15 anonim válasza:
Nálunk apa elég bénácska, rendszeresen bekoccolja a kicsi fejét a kocsiajtóba, ezen is csak nevet. Mert mi is...
9/15 anonim válasza:
Szia! Ugyanekkora az én lányom is. Én a konyhában nem vettem észre hogy ott áll mögöttem és jól fellöktem lendületből. Ölelgesd meg, puszilgasd meg és felejtsd el, szeret téged ez a lényeg!!!
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,már jobb.:)
2010. jún. 9. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!