Csak én találom ezt furcsának és reagálom túl? Bőv. Lent.
A férjemnek ott a műhelye a háznál, azért ált. ott van nap közben. Tudják ezt, azért mentek oda. Volt hogy be sem jöttek hozzám és a picihez. Apósom bejönne, de ha anyósom azt mondja hogy nem, mert fáradt, fűteni kell, mit tudom én, akkor nem mer bejönni. Furi egy szerzet anyósom.
És nem csinálok belőle ügyet, nem szóltam csak a férjemtől kérdeztem hogy mi a baj. De ő sem tudja, csak azt mondja, ismered anyut. És tőletek kérdeztem véleményt. Anyóséknak nem szóltam és nem is fogok.
Nekem semmi furcsa nincs benne.
Anyukám nyugdíjas, de több a dolga, mint mikor dolgozott, mindig siet. Ettől nem gondolom, hogy "furcsa", vagy hogy ne szeretné a gyerekeimet. Naponta 5-ször biztos elmegy a közelünkben, de nem örülnék és persze el se várom, hogy mindig berohangáljon 2 percre. Van, hogy egy hétig be se jön. Ha majd nyugodt körülmények közt látni szeretné őket, be fog jönni, tudom. És ennyi.
Ha kell, számíthatok rá, hogy besegít (nem szoktam kérni, csak vészhelyzetben) és ez a tudat nekem elég.
Szóval szerintem nem furcsa.
Pláne én se rohangálnék be a másik nagyszülőhöz, mikor náluk van a gyerek.
Elképzelhető, hogy tényleg nem akartak zavarni. Biztos úgy voltak vele, hogy most a másik mamáé a gyerek, nem nyomulnak oda. Ez vérmérséklet kérdése.
(Szép tőlük, hogy neked is hoztak csokit, az én anyósomék mindig hoznak valamit a kicsinek, a férjemnek is, de nekem semmit. Szóvá is tettem a férjemnek, hogy utálnak, vagy bunkók? Kiderült, az utóbbi, mert azóta én is kapok ezt-azt.)
Furcsa családi kapcsolatok vannak.
Vannak akik úgy élik a családi életet mintha ismerősök lennének. Szerintem itt erről van szó. Ismerem az ilyet és újra-és újra elcsodálkozom rajta. Hál'istennek a szüleimmel mi nem így éltünk ezért ez nekem is furcsa. De mivel ez van, ez így alakult ki náluk, nem tudsz ellene tenni semmit. És nem is kell.
Próbáld feldolgozni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!