Lehet, hogy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
6 hetes anyatejes kislányomat a nagymama fektetné le, mert az édesapja programot szervezett nekünk. Eddig mindig én fektettem le, sőt a 22 hónapos kislányomat 14 hónapos koráig szintén én tettem le aludni az esti szopizások miatt. Nehéz szívvel, de szívesen elmennék. Más hogy van ezzel?2010. ápr. 8. 13:58
1/7 anonim válasza:
Kapnék az alkalmon és odaadnám a nagyinak ha legyen vele egy kicsit.Azért mert nem te teszed le aludni attol még te leszel ANYUCI és téged fog hivni ha baj van.
2/7 anonim válasza:
Ha hamar haza tudsz érni baj esetén(gondolok arra,hogy nem alszik el a baba,vagy ilyenek),akkor nyugodtan menj el,ne legyen lelkiismeret furdalásod!Jó szórakozást!
3/7 anonim válasza:
szia,
NYUGODTAN MENJETEK APÁVAL KIKAPCSOLÓDNI!! ettől még nem leszel rossz anya, neked is szükséged van egy kis pihire!!:) a nagyi pedig tuti élvezni fogja nagyon!! nálunk is előfordult már 5-6 hetes korában, mert céges vacsora volt!! azóta is bevált és néha van "kimenőnk" :)
Ági
4/7 anonim válasza:
ne reagáld túl :) és menj el nyugodtan, jó szórakozást!
5/7 anonim válasza:
Elmennék!!! naná! kikapcsolódsz, arra az egy napra pedig nem fog emlékezni a babád, te viszont igen! :)
6/7 anonim válasza:
Bárcsak az én férjem szervezne nekem valami programot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek és elmegyek!
2010. ápr. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!