Rossz anya vagyok ezért?
Kedves Utolsó!
Látod, pontosan ebből alakul ki általában a vita. Én elfogadom a te álláspontodat, erre te visszataszítónak nevezed az enyémet. Oké, szíved joga így érezni, de miért kell ezt leírnod, főleg, ha nem is ez volt a kérdés? Nem gondolsz arra, hogy esetleg ismeretlenül is megbántasz másokat?
Én a kisfiamat nem tudtam szoptatni, sajnos megvolt az oka, de kaptam hideget-meleget is akkoriban, a lényeg, hogy nem lettem ettől rossza anya, sőt a kisfiam 3 éves, a kapcsolatunk több, mint tökéletes...:)
Nemsokára születik a hugi, és minden vágyam, hogy tudja szoptatni, ami a fiamnál teljesen kimaradt.
DE nálam is van egy hatát, ami szerintem mindenkinél egyéni, hogy meddig tartja ezt jó dolognak.
Nálam az elmúlt héten történt eset a határ, baba-mama tornán voltunk, ahol egy anyuka a 3,5 éves kislányával és a másfél év körüli kisfiával volt. A kisfiú nyügi volt, így megszoptatta, ez oké, de 10 perc elteltével megszoptatta a nagylányt is, és így felváltva mindkettőt. Na nekem ez már nem fér bele, egyszerűen nem akrok senkit megbántani, de morbid volt, ahogy az a "nagylány" szopizott a ciciből.
Látod, ettől vagyunk különbözőek. számomra nincs meghittebb látvány annál, amikor egy gyerkőc az anyja mellén van, mindegy mennyi idős.
Egy valamit azonban te sem tudhatsz. Mégpedig azt, hogy Ők miért választották ezt az utat. Ahogyan azt sem, hogy én miért szoptattam 4 évig a kislányomat. Lehet, ha ismernéd a történetünket, máshogy látnád ezt az egészet, és megérted, hogy akkor nekünk ez mennyit jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!