Itt tényleg mindenki ringatva altat és aki nem, mint én az rossz anya?
Mi ez a csupa rossz anya vagyok-e kérdés?! Ne csináljátok már! Bár ha megszóltak, elhiszem, hogy rombolta az önbizalmad, de tanuld meg nem fölvenni. Látatlanban mindenkinek nagy a szája.
Én se ringatok és nem gondolom rossz anyának magam
Én a második csemetémnél szoktam rá a ringatásra,és pont ez az amit NEM szabad! Egy gyermeknek meg kell tanulnia önállóan elaludni! Józan paraszti ész: ha nem tud önállóan elaludni,akkor az isten se tudja meddig kell Anyuci,nem tudni mikor növi ki. Ha az Anyuka fáradt,vagy dolga lenne,akkor igen meg fogja ezt bánni!Plusz,mire odáig jutna,hogy azt mondja,hogy "elég volt!" addigra nagy kínlódások árán tudja leszokatni a gyermekét,és addig meg hallgathatja ahogy ordít,ami lelkileg bizony nagy "terror" a gyereknek,mert "mit követtem én el,hogy megvonod tőlem azt a jót??" De nem?
A harmadikat igyekszem nem ringatva altatni.- De ha megfigyeled,mindig azt szólják le,aki határokat húz meg,és már kicsinek "neveli" a gyermekét!!
A nyáron volt egy kérdés,ahol arról győzködtek az anyukák,hogy (saját számra lefordítva írom!) milyen jó dolog naphosszat kendőben cipelni a gyermeket,mert így nem ordít,és közben a dolgukat is tudják csinálni... No komment!
Üdv:3gyermekes
Elsőt ringattam, mert erre volt igénye. A második utálta, ha ringatom, ő egymaga szeret elaludni az ágyban.
Ez azért babafüggő is, nem csak anyafüggő. Első babámat muszáj voltam ringatni, különben az életben nem aludt volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!