Rossz anya lennék? Miért nem szeretem úgy?
Nekem is két gyerekem van, és mindkettőt más dolgok miatt imádom, de az imádat nagysága ugyanakkora!
Nem tudom elképzelni, hogy az egyiket jobban szeressem, mint a másikat!
Sajnálom a "nem annyira szeretett" gyerekeket! Rossz családba születtek, csak remélhetem, hogy egyszermegjön az ilyen anyák esze!
Érdekes, biztos mindkettőnek van valami magyarázata, amire én gondolni tudok, de csak tipp:
Azért van így mert őt már ismered és el sem tudod képzelni, hogy még egy gyereket így szeress, hiszen eddig csak ő volt. Hiába született meg és ott van fizikailag, még el kell telnie egy kis időnsk.
A második válaszolónak: Biztos van valamilyen oka ami miatt kislányt várt, talán van egy idilli képe az anya-lánya kapcsolatról. De amint nagyobbak lesznek, ez lehet, sőt biztos, hogy máshogy fog alakulni. Ki tudja, lehet, hogy a fiaddal lesz mélyebb a viszonyod.
a második vagyok elnézést nem akarom a topikot szét offolni csak reagálnék a "kedves" beszólásra miszerint az ilyen anyáknak jöjjön meg az esze....ez NEM az észről szól mint írtam...az eszemmel én is mindenre kínosan ügyelek hogy mindkettő ugyanannyit és ugyanazt a törődést kapja tőlem ugyanannyi időt figyelmet stb nehogy a fiam ezt érezze hogy ő kevésbé van szeretve mégis néha (sokszor) előtör belőlem valahonnan ez az érzés. Nem tehetek róla és nem az ÉSZRŐL van szó.
Elnézést hogy ezt leírtam, a kérdező biztos nem lesz ez a kategória remélhetőleg mint én.
Helyesbítek, ne az eszed jöjjön meg, hanem a szíves, lelked...
Így jobb?
Attól még rossz anya vagy sajnos.
És hiába igyekszel nem mutatni, a gyerek mindent megérez!
:)
Ugyan... Én is így voltam az első hónapokban. Aztán elkezdett mosolyogni, mászni, kacagni... azóta egyformán szeretem őket. Hagyj egy kis időt.
Csak az utolsó előtti válaszolót tudom ismételni. Nálunk is volt hasonló időszak, de elmúlt. Most még tombolnak a hormonok szülés után, idővel könnyebb lesz meglátod és imádni fogod mindkettőt.
Eddig csak a nagy volt, őt pátyolgattad, most meg meg kell osztanod maga a két gyerek között.
Kitartás! El fog múlni ez az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!