Rossz anya vagyok, nem tudom hogy győzzem ezt le?
Nem fogja megismerni a hangodat? :-o Ez így elég furán hangzik. Dehogynem, főleg ha már nagyobb lesz.
Szerintem nem vagy ettől még rossz anya egyáltalán! És a babád még nagyon picike, ha majd nő egy kicsit és mindenen elneveti magát meg érdeklődik, akkor rögvest lesz egy csomó mondanivaló. Szerintem ilyen korban még simán elég, amit Te teszel. Csak érezze, hogy vidám vagy és hogy szereted. De ezt meg biztosan érzi. :-)
:) Ne izgulj, majd belejössz!
Én mindent mondtam neki, amit csináltam.
"Látod, anya levasalja a ruháidat, hogy csini legyél!
Nézd, anya hozott neked... (ezt-azt)
Gyere, megyünk fürcsizni,stb...stb..."
7 hónapos, és mostanra már mindent együtt csinálunk és mindent kommentálok neki. :D
3 hetes, nem olyan nagy még, össze fogtok rázódni, idő kérdése. :)
Boldog babázást! Kislány? Kisfiú?
Nem hiszem, hogy rossz édesanya lennél. Inkább az lehet, hogy más az elmélet és más a gyakorlat. Akármennyire is tervezett egy terhesség ( főleg az első babánál ) a születése után szembesülünk azzal, hogy ezért a babáért én vagyok a felelős. És jönnek a sorozatos kérdések.
(annak ellenére,lehet hogy terhesség alatt kiolvasott nem egy szakirodalmat a babavárás illetve gondozással kapcsolatban.)
Amit tehetsz: Ha nem találsz megfelelő szavakat mit mondj a babádnak, akkor olvass fel neki egy mesét, ha felveszed vagy éppen ringatod mondj neki verseket, mondókákat. Énekelj neki. Lehet sok jó könyvet kapni amiben aranyos versek, mondókák, énekek, és mesék vannak.
Még nincs elveszve semmi!
Vedd a kezedbe, ölelgesd. Mondj mondókát, verset.
Télapó itt van
Este jó, este jó......
Egy kis malac röf-röf-röf, trombitája töf-töf-töf
Vagy szavald a János vitézt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!