Mit kellett volna éreznem, ti mit éreztetek mikor láttátok?
Mikor először láttam ezt a videót, azt hiszem ledöbbentem. És nem tudom mai napig sem, szóval nekem még mindig inkább döbbenet. Nem tudom hogy volt lelki erejük.
Tisztelem ezeket a szülőket az erejükért.
Nektek eszetekbe jutott volna ilyen? Vagy én vagyok fura? Pedig nem vagyok érzéketlen. 3 gyönyörű gyerekem van.
Hála Isten nem voltam ilyen szituban, és bocsánat ha valakit esetleg felzaklatok vele, de ti mit éreztek?
http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U
Most én is könnyezem, és nagyon sajnálom a két hozzászóló ikres kismamát. Nekem is ikreim vannak, és persze ugyanúgy sajnálom azokat is, akik egy babát veszítettek el, de tudjátok az ikresek az egy külön kis csoport is, akik mindig köszönnek egymásnak és váltanak pár szót ismeretlenül is, kb mint a buszosok és a kamionosok.
Nem pontozok én senkit, semerre, mert mindenkinek szíve joga mit érez, én kíváncsi voltam kiből mit vált ki, mert nem tudtam helyre rakni a saját érzéseimet. Sokmindent megértettem a kommentekből, köszönöm a válaszokat. És mégegyszer ne haragudjon az, akit felzaklattam a kérdésemmel. (bár nem kötelző megnézni, de akkor is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!