Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kellett volna éreznem, ti...

Mit kellett volna éreznem, ti mit éreztetek mikor láttátok?

Figyelt kérdés

Mikor először láttam ezt a videót, azt hiszem ledöbbentem. És nem tudom mai napig sem, szóval nekem még mindig inkább döbbenet. Nem tudom hogy volt lelki erejük.

Tisztelem ezeket a szülőket az erejükért.

Nektek eszetekbe jutott volna ilyen? Vagy én vagyok fura? Pedig nem vagyok érzéketlen. 3 gyönyörű gyerekem van.

Hála Isten nem voltam ilyen szituban, és bocsánat ha valakit esetleg felzaklatok vele, de ti mit éreztek?

http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U

2011. aug. 9. 13:28
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Most én is könnyezem, és nagyon sajnálom a két hozzászóló ikres kismamát. Nekem is ikreim vannak, és persze ugyanúgy sajnálom azokat is, akik egy babát veszítettek el, de tudjátok az ikresek az egy külön kis csoport is, akik mindig köszönnek egymásnak és váltanak pár szót ismeretlenül is, kb mint a buszosok és a kamionosok.

Nem pontozok én senkit, semerre, mert mindenkinek szíve joga mit érez, én kíváncsi voltam kiből mit vált ki, mert nem tudtam helyre rakni a saját érzéseimet. Sokmindent megértettem a kommentekből, köszönöm a válaszokat. És mégegyszer ne haragudjon az, akit felzaklattam a kérdésemmel. (bár nem kötelző megnézni, de akkor is.)

2011. aug. 9. 18:00
 32/35 anonim ***** válasza:
Én nem mertem megnézni. A kisfiam 28 hétre született fél éve. Most már minden rendben van vele, de azt a traumát mégsem hevertem ki a mai napig.:(
2011. aug. 9. 22:00
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyermekem 7 hónapra született, nem egész másfél kilóval, annyira nagy volt a baj, mikor megszületett, hogy mindkettőnknél életmentő volt a műtét! Azt se tudtam, meg fog-e maradni! Nem tudom azt leírni, mit éltem át, míg műtöttek! Ő másfél hónapot volt kórházban, én 3 napot intenzíven (szubíntenzív)! De nekem nem is mutatták me, amikor megszületett, egyszerre lélegeztetőre tették, és csinálták a dolgukat az orvosok! Másnap láttam először a koraszülöttön, de majd belehaltam a fájdalomban, amikor az az egy csepp babám lélegeztetőn, tele csővel, tűvel, a pelusa a nyakáig ért...! Nem kívánom senkinek! Nem tudom, nekem nem lett volna ehhez erőm, hogy ezt csináljam!
2011. aug. 9. 22:53
 34/35 anonim ***** válasza:
Szoval: Ellacska 2008.07.17-en szuletett. 4 nappal elotte kuldtek be a korhazba, mert elkezdett tagulni, meg csokkent a magzatviz, mikor 21 hetes volt. Es akkor mondogattak, h csak tul kell veszelni, es hogy Ella sem szeretne igy elni. habar o meg a csodas ferje soha nem dontottek volna a halal mellett, amikor a korhazban fekudt, nem tudom milyen pozban, hogy minden rendben legyen (mmint gondolom, h ne folyjon el a viz). 48oraval kesobb, mikor meg mindig igy fekudt, nem volt mas valasztasa. Mindketten fertozesnek voltak kiteve, de semmikpepp sem akartak feladni. Meg 2 nap telt el, es meg minidg remenykedtek, h vmi megvaltozik. Az egyetlen, ami megvaltozott, hogy elkaptak egy fertozest mindketten, ugyh nem maradt mas valasztas, nem tudtak tovabb visszatartani. A csodas orvosuk, aki az egyetlen volt, aki nem utasitotta el oket, nem adta fel, kozolte ezt veluk delutan 12.40kor. Innentol mar nem a no felelosege volt megmenteni Ellat, ha elve akartak latni, azonnal vilagra kellett hozni. A csalad tamogatasaval megszulte a babat, aki mindenhogyan csodalatos volt. Rogton megkereszteletek, es a kis artatlan pici baba megmozdult es es megfogta a gyurut, amit az apja ra akart tenni. Ilyen eros volt. es elkezdte szopizni az ujjat, amikor megsimogatta az arcat. eseket a csodas pillanatokat eltek at 20 percig, amikor is itt volt az ido, h istenhez magaval vigye. a videot, ami itt van a temetesen jatszottak le es indenkivel meg szerettek vna osztani, milyen csodas ajandekot kaptak. anya es apa szeret, Ella Rose
2011. aug. 10. 07:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szívszorító:(
2011. aug. 10. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!