Volt már olyan álmotok, hogy a tükörrel szemben álltatok és nem a saját arcotokat láttátok benne, de úgy éreztétek ez az arc a tiétek? Ez az előző inkarnációbeli arcom lehetett, vagy a másik énem arca?
Ilyen még nem volt,viszont olyan már volt többször is,hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD
Olyan is volt hogy láttam magam kívűlről és baromira nem ugy néztem ki,ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem,akit megálmodtam:D
Érdekes dolgok...
Nekem is volt hasonló gyerekkori élményem.
A tükörnézés régi és ismert módszer, a tükörmágia része.
Nem világos, hogy hogyan működik, de az fontos lehet, hogy a tükörben látszólagos (nem valódi) képet látunk és talán ezt könnyebb manipulálni azoknak, akik szellemi értelemben "odaát" vannak.
Ezt a könyvet javaslom:
Raymond Moody: Kedves kísértetek
Ismertető:
Halott rokonok, barátok szellemeinek "visszatéréseiről"; a jelenséget előidéző módszerről számol be, sokszempontú megközelítéssel próbálván hitelesíteni az esemény valódiságát. Laboratóriumi kísérleteik azt látszanak igazolni, hogy a kísértetek látása az ún. tükörnézés módszerével előidézhető. Majd a kísérletben részt vevők - válogatottan "nagyon realista, ésszerűen gondolkodó" személyek - élménybeszámolói igyekeznek alátámasztani mindezt. Végül a szerzők a jelenség hasznos szempontjait, "tudományos" jelentőségét összegzik, kiemelve a legfontosabbat: "A tükörnézés lehetővé teszi az életben maradott hozzátartozónak, hogy gyászát feldolgozza magában" - ami pedig a lelki gyógyulás alapvető része.
én is láttam álmomban tükörben magam.
a saját oldalamon véres kezem volt, és lángoló tér, ami illik is rám, mert agresszív és türelmetlen vagyok.
a tükörben pedig a kellemes tiszta énemet láttam.
álmomban összetörtem ezt a tükröt.
Hu ez a tukormagia erdekes lehet.
Nekem is volt mar olyan almom, h a tukorben neztem magam, viszont az a durva, h nem volt tukorkepem, es nem lattam a tukorben semmit pedig tudtam h elotte allok. Almomban meglepodtem. na az egy furcsa es szamomra remiszto alom volt.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!