Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan álmotok, hogy...

Volt már olyan álmotok, hogy a tükörrel szemben álltatok és nem a saját arcotokat láttátok benne, de úgy éreztétek ez az arc a tiétek? Ez az előző inkarnációbeli arcom lehetett, vagy a másik énem arca?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Volt. Én Lenint láttam benne.
2010. máj. 24. 08:53
 2/8 A kérdező kommentje:
komoly?:)
2010. máj. 24. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen még nem volt,viszont olyan már volt többször is,hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD

Olyan is volt hogy láttam magam kívűlről és baromira nem ugy néztem ki,ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem,akit megálmodtam:D

Érdekes dolgok...

2010. máj. 24. 09:19
 4/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Nekem is volt hasonló gyerekkori élményem.

A tükörnézés régi és ismert módszer, a tükörmágia része.

Nem világos, hogy hogyan működik, de az fontos lehet, hogy a tükörben látszólagos (nem valódi) képet látunk és talán ezt könnyebb manipulálni azoknak, akik szellemi értelemben "odaát" vannak.

Ezt a könyvet javaslom:

Raymond Moody: Kedves kísértetek

Ismertető:

Halott rokonok, barátok szellemeinek "visszatéréseiről"; a jelenséget előidéző módszerről számol be, sokszempontú megközelítéssel próbálván hitelesíteni az esemény valódiságát. Laboratóriumi kísérleteik azt látszanak igazolni, hogy a kísértetek látása az ún. tükörnézés módszerével előidézhető. Majd a kísérletben részt vevők - válogatottan "nagyon realista, ésszerűen gondolkodó" személyek - élménybeszámolói igyekeznek alátámasztani mindezt. Végül a szerzők a jelenség hasznos szempontjait, "tudományos" jelentőségét összegzik, kiemelve a legfontosabbat: "A tükörnézés lehetővé teszi az életben maradott hozzátartozónak, hogy gyászát feldolgozza magában" - ami pedig a lelki gyógyulás alapvető része.

2010. máj. 24. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:

én is láttam álmomban tükörben magam.

a saját oldalamon véres kezem volt, és lángoló tér, ami illik is rám, mert agresszív és türelmetlen vagyok.

a tükörben pedig a kellemes tiszta énemet láttam.

álmomban összetörtem ezt a tükröt.

2010. máj. 24. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hu ez a tukormagia erdekes lehet.

Nekem is volt mar olyan almom, h a tukorben neztem magam, viszont az a durva, h nem volt tukorkepem, es nem lattam a tukorben semmit pedig tudtam h elotte allok. Almomban meglepodtem. na az egy furcsa es szamomra remiszto alom volt.

25/L

2010. máj. 24. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, nagyon érdekes volt mindegyik megközelítés. Aki gondolja írhat privit és beszélgethetünk a témáról.
2010. máj. 24. 13:43
 8/8 anonim válasza:
nekem még nem volt ilyen, hogy magamat láttam volna de olyan volt, hogy valakit akit ismerek , máshogy láttam más testel, de mégis tudtam hogy ő az.
2010. aug. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!