Akik naponta, vagy hetente többször sminkelitek az arcotokat, észrevettetek olyasmit, hogy ráncosabb lett a bőrötök vagy csúnyább a rendszeres kenceficézéstől?
Még nem vettem észre, de így 22 évesen szerintem még korai lenne. Próbálok minőségi cuccokat használni, hátha azok kevésbé ártanak.
Szerintem a szolitól könnyebben ráncos lesz az ember, mint a sminktől, de ki tudja. (Persze szoliba nem járok, szeretem a fehér bőröm. :D)
Nekem csúnyább bőröm, ha sminkelek, mert hiába használok jó minőségű alapozót, púdert, egyszerűen nem tud annyira lélegezni a bőröm alatta, és pattanásos, mitesszeres és zsíros lesz. Ha szabadon hagyom, akkor meg szép. Úgyhogy csak alkalomszerűen és rövid időre sminkelek, ha valami olyan helyre megyek pl. este, ahol jobb, ha van rajtam. Akkor is minél vékonyabban, keveset.
Hétköznapra pici korrektor, ha épp szükséges, színtelen szempillazselé, színtelen szemöldökformázó zselé, esetleg egy kicsi szemceruza bőven elég. Rúzst viszont néha rakok, ilyen natúr, púderrózsaszín árnyalatot, vagy barnásat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!