Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kellett volna éreznem, ti...

Mit kellett volna éreznem, ti mit éreztetek mikor láttátok?

Figyelt kérdés

Mikor először láttam ezt a videót, azt hiszem ledöbbentem. És nem tudom mai napig sem, szóval nekem még mindig inkább döbbenet. Nem tudom hogy volt lelki erejük.

Tisztelem ezeket a szülőket az erejükért.

Nektek eszetekbe jutott volna ilyen? Vagy én vagyok fura? Pedig nem vagyok érzéketlen. 3 gyönyörű gyerekem van.

Hála Isten nem voltam ilyen szituban, és bocsánat ha valakit esetleg felzaklatok vele, de ti mit éreztek?

http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U

2011. aug. 9. 13:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem térek magamhoz ettől a videótól.Borzasztó.
2011. aug. 9. 15:38
 22/35 anonim ***** válasza:
60%

Szülésznőként és hasonló esetet ( 21 hetes ikervetélés)megélt sorstársként én nem látom szörnyűnek a videót.

Láttam néhány hasonlót és valószínű az ő kulturájukban ez így teljesen elfogadott,csak mi hárítjuk ennyire a halált,az eélmúlást.

Méltósággal élték meg az együtt megadatott rövid időt,megható ,hogy micsoda szeretettel,tartással méltósággal tették ezt!

Én megnéztem a babáimat,örülök,hogy így tettem,az emlékükhöz hozzátartozik,hogy látthattam is őket,a férjem a mai napig emlegeti,hogy miért nem engedtem meg neki is...

Ma már azóta két gyermekünk van,de a szívemben összesen 4 gyermekem van,kettőnek sajnos már csak az emléke.

2011. aug. 9. 15:40
 23/35 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem ez nem normális dolog.Ez beteges."

Csak nálunk tűnik ez betegesnek,ott abban a kultúrában ez általános,hogy így élik meg a babák elvesztését,hogy emlékvideót készítenek.

2011. aug. 9. 15:43
 24/35 anonim ***** válasza:

14:18-as vagyok.

Amúgy ha jobban körülnézünk a videók között, nem csak ez az egy ilyen van. Úgy látszik, ott így szokás.

2011. aug. 9. 15:43
 25/35 anonim ***** válasza:
14%
pont mint te :O
2011. aug. 9. 15:48
 26/35 anonim ***** válasza:
54%
14:59 vagyok. Nem tudom miért kell betegesnek nevezni azt, amit nem értesz, miért nem lehet egyszerűen belátni, hogy ez egy feletted álló dolog, amihez te kevés lennél, de más nem az?
2011. aug. 9. 15:53
 27/35 anonim ***** válasza:
sajnálom őket, de legalább megadatott 20 perc
2011. aug. 9. 15:55
 28/35 anonim ***** válasza:

23 hetes kismama vagyok..

Nem csak azért érzem így mert majdnem ennyi idős a babám a pocakomban,mert bármikor megszülethetne,ha csak 20 percet lehetne az életem része,valószínű én is örülnék neki,és próbálnám azt a 20 percet csak rá szánni.Később biztos összeomlanék....

2011. aug. 9. 16:38
 29/35 anonim ***** válasza:
84%

14.59es!

Hát ne haragudj,de ilyet én nem tudok megérteni,hogy egy ilyen kisgyereket,mint a videóba látható kislányt miért kell ebbe belevonni?Már ha ilyen szokásaik vannak,akkor búcsúzzanak a szülők.

Én biztos nem bírnám ezt végig csinálni.Teljesen összeomlanék.Nagyon sajnálom őket,de akkor is ezt túlzásnak tartom.

De hát had legyen már saját véleményem,ha nem baj!!

2011. aug. 9. 17:10
 30/35 anonim ***** válasza:

Sziaszto!

20 hetesen vesztettem el az ikreimet.

Soha az életben nem fogom megbocsátni magamnak, hogy nem néztem meg őket, nem vettem az ölembe őket, és nem búcsúztak el tőlük. Remélem ők egyszer megbocsátanak nekem!

Nagyon szeretem őket! Nem tudom akkor és ott miért nem tettem meg ezeket a dolgokat, de amíg élek bűntudatom lesz miatta!

2011. aug. 9. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!