Lehet hülye kérdésem lesz, de arra volnék kiváncsi, hogy jártatok már úgy, hogy szeretkeztetek a párotokkal és még másnap is éreztétek, vécén láttátok, hogy folyik a spermium belőletek?
Szia!
Nekem is volt már ilyen, de sajna még nem lettem terhes:-(
Nekem MINDIG folyik belőlem a sperma, még másnap délután is. A férjemnek jó sok van. De sajna még én se lettem terhes. :-( Azonban olvastam itt egy nő beszámolóját, akik állva csinálták, hogy ne legyen terhes, és mégis az lett. Szóval nemigazán számít a pozíció, azt hiszem.
Ami leginkább számít, az az első löket, ami bejut a méhszájon. A többi kifolyik belőled a hüvelyen át, nem tehetsz ellene semmit, hiába állsz akár fejen is.
Kedves első!! Igen képzeld rendesen megmosakszom, sőt ilyen melegben naponta többször is zuhanyzom! De ki nem mosom a hűvelyem! Már csak azért sem, mert babát szeretnénk már régota. Tehát este szex után már nem zuhanyzom! De nem hiszem, hogy ettől koszos és igénytelen lennék. :(
Köszönöm a többieknek a válaszokat!
Szerintem az első nem arra gondolt, hogy nem mosakszol rendszeresen... Hanem arra, hogy kényelmetlen lehet, ha ott lenn ragadós. Én kéznél tartok egy kis nedves törlőkendőt az ágyban, és úgy, fekve azzal törlöm körbe magam, mert én is babát szeretnék, és szeretkezés után így most nem rohanok a zuhany alá, mint általában. (Eléggé össze szoktuk izzadni magunkat. ;-)
Normális, hogy ha babát szeretnél, akkor szeretkezés után legalább félórát fekve maradsz, de inkább egész este és éjjel. Az is nagyon helyes, hogy a hüvelyedet nem öblögeted semmivel. Esetleg néha tejsavas öblögetést javaslok (gyógyszertárban kapható), mondjuk havonta egyszer, de csakis az egészséges hüvelyflóra miatt, mert az nagyon könnyen felborulhat, elég hozzá egy antibiotikumos kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!