Látóterenként 50-60 spermium, ez kevés mindenhez?
egy hónapja kevés volt,és 20-30 százalék mozgó.kapott gyógyszert.most meg nagyon kevés van.
így csak lombik lehet?vagy az sem?
már beszedte az e vitamint,meg magnerot-ot,c vitamint.és nem több lett hanem kevesebb.a gyógyszerek elött normálisnál kevesebb volt,utána pedig az 50-60 db.
talán akkor még is elkeseredek....
Ne keseredj el!!!!!Feladni soha nem szabad!!!!!!!!!!!!
" 2 és fél év után indultunk orvoshoz,miután azt mondták hogy én már nem lehetek az akadály mivel eltűntek a cisztáim... -jott a spermavizsgálat ami nem igazán lett jó,sőt!?1 hónap múlva ismétlés az se lett sokkal jobb.A doki írt fel Clostybegy-t a hogy azután 3 hónap múlva mennyünk vissza.De én közbe felhívtama meddőségit kaptunk is időpontot,nem kezdte el a párom a gyógyszert,hogy kiderül ott mit mondanak,és lám azt mondta a Doki hogy jól tettük hogy nem szedte!!!!Jöttek az újabb vizsgálatok(sperma2x,vérvételek 3. és 21.nap+egyszer a páromnak is)aztán én kaptam egy beutalót HSG-re-az is megvolt.Nálam rendben van minden,így következő hónapban nekem kell 5 napig clostyt szedni aztán Uh tüszőrepesztő és 2 nap múlva inszem!!! :-) Márc.24-én kezdtuk az egészet :-)Csak nekik hidj addig ne foglalkozz senki véleményével amíg egy szakember nem látott benneteket.Annál rosszabb ha stresszelitek magatokat,hidd el ennyi idő alatt én tudom,De ti tudjátok! M.
már túl vagyunk a szakemberen is....
de nem adom fel!
Kedves hamadik!
Már bocsi,de te azt írod, hogy 1 milliót ha eléri, akkor még inszemet csinálnak. A kérdező azt írja, hogy 50-60 darab, tehát az még véletlenül sem közelíti a milliót!
Ugyhogy te értetted félre! Már bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!