Egy spermium meddig marad életben, és ujjazásnál is okozhat teherbe esést?
egy kis ideig életben maradnak, de ez nem olyan hosszú idő.
Spermás ujjal történő behatoláskor szerintem történhet "megtermékenyítés" de ahhoz mélyebbre kell nyulni, mint 2 cm. Szerintem inkább zsepivel töröld le, vagy esetleg ha forró a hangulat nyald le és nyeld le, bár ez emberfüggő.Elég ha letörlöd. És nyugi, nem fogsz teherbe esni.
Igen teherbe eshetsz. Sokáig életképesek a spermiumok, takarón nem, de az ujjadon testmeleg van, ott igen, papírzspei semmit nem ér és tudják az útjukat, úgyhogy simán teherbe eshetsz így.
A spermiumok annyira aprók, hogy átjutnak például az alsóneműn is. Próbálj bakanccsal eltaposni egy hangyát, nem tudod az ujjaddal szétdörzsölni, zsepivel letörölni.
Ekkora baromságot sem olvastam még.
Spermiumoknak megfelelő SAVAS közeg kell az életben maradáshoz, azon belül is 3.8-4,2 pH az átlagos, ami egy egészséges hüvelyflórájú, nem terhes, fogamzóképes nő hüvelysavasságára jellemző. Itt több napig is elkolbászolnak.
Ahogy csökken vagy nő a pH, az esélyeik csökkennek. Ez igaz levegőre, igaz a punci külső részeire, zsepivel való érintkezésre. Ráadásul védtelen helyen (hüvelyen kívül) nő a mechanikai roncsolódás veszélye is. Icipici apró sejtekről beszélünk, de marha érzékenyek. Leszakad a fejük, megsérül a farkuk/fejük, és azonnal nem lesznek gyorsak, nem lesznek életképesek, vagy megtermékenyítőképesek.
Valamint különbséget kell tenni az ÉLETKÉPESSÉG és MEGTERMÉKENYÍTŐKÉPESSÉG között. Lehet egy spermium életképes, ha nem tudja megtermékenyíteni valami miatt a petesejtet, abból nem lesz baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!