Szedett már a férjed, párod clostilbegyt tablettát alacsony spermium szám miatt? Sikeres volt?
A Clostilbegyt tabletta egy szintetikus, a peteérést serkentő (ún. ovuláció-stimuláló) hatású szer.
javallatok nőknél:
A peteérés serkentése az agyalapi mirigy, vagy a petefészek egyes megbetegedései, valamint a fogamzásgátló tabletták hosszan tartó szedése után. Terhesség után megmarandó kóros fokozott tejelválasztás (galactorrhoea) megszüntetése.
Javallat férfiaknál:
Csökkent spermium-termelés.
A Clostilbegyt betegtájékoztatóján.
Én a férjednek a hagyományos gyógymódokat ajánlanám,nálunk bizonyítottan hatott. Rengeteg vitamin. Már régóta ajánlottam többeknek. E-vitamin napi 400mg, C-vitamin napi 2-3000 mg, Ásványi anyag komplex, folsav napi 1000mg, Nyomelemek, A és D vitamin 4000mg. Én a Lenkei -vitaminokat ajánlanám,melyek nagyobb dózisúak , mint a patikai egérnek valóak.A féjem naponta szedi rengeteget dolgozik hétvégéken is( nehéz fizikai munka) és nem beteg, nem kimerült 31 éves.Amikor keményebb a munka megnöveli a C-vitamin adagot. Ja és van olyan vitamin ezt soha nem mondják el, ami csak nagy dózisú C-vitamin mellett tud felszívódni.Itt a netes oldal, itt utánaolvashatsz Lenkei Gábornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!