Mit kellett volna éreznem, ti mit éreztetek mikor láttátok?
Mikor először láttam ezt a videót, azt hiszem ledöbbentem. És nem tudom mai napig sem, szóval nekem még mindig inkább döbbenet. Nem tudom hogy volt lelki erejük.
Tisztelem ezeket a szülőket az erejükért.
Nektek eszetekbe jutott volna ilyen? Vagy én vagyok fura? Pedig nem vagyok érzéketlen. 3 gyönyörű gyerekem van.
Hála Isten nem voltam ilyen szituban, és bocsánat ha valakit esetleg felzaklatok vele, de ti mit éreztek?
http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U
én ugyanazt érzem mint te. nekem sem lett volna rá erőm, de ez gyönyörű---most sírok.
37 hetes km
Ne haragudj, én is sírtam. Este meg ha eszembe jut...
Nem bírok napirendre térni felette, és feldolgozni amit láttam, azért is írtam ki, hátha segít.
Szegény kisgyerek:(
Számomra egyszerűen felfoghatatlan, h körülötte mindenki mosolyog, pózolnak a kicsivel, mikor tudják, h menthetetlen.
Mit szenvedhetett ez a kisbaba, míg életben volt:(
Azt sem értem, h miért volt velük egyáltalán fényképezőgép...
Ha jól olvastam, akkor ez 21 hetes terhességből született?
Ez azt jelenti, h azt a 20 percben végigfuldokolt?
Borzalmasak a képek, én biztos, h nem tudtam volna ilyet feltenni a netre, főleg a végén, ahol fehérben van, gondolom a keresztelő után már halva.
Lehet, hogy lepontoztok, de ez engem taszít.
Sajnálom szegényt, úgy örülnek neki, mint egy egészséges babának, miközben már halott.
Mosolyognak a szülők, én biztos sírtam volna, ha ilyen helyzetben vagyok, és biztos nem pózolnék vele.
Számomra taszító és gusztustalan és etikátlan ez a videó.
borzalmas!
ezek az emberek komolyan nem normálisak,vagy be vannak lőve.egy halott babával vigyorognak,pózolnak,mutogatják a testvérének,sőt a kezébe adják.az egész család fotózkodik.én kisírnám a szemem,nem pedig boldogan vigyorognék
iszonyat
Nekem is van három gyerekem.
Én biztos, hogy a netre nem tettem volna fel a helyükben, de mindenki máshogy gyászol, máshogy éli meg a fájdalmat.
Furcsák a fotók, a nyugalom, ami a képekről árad... én is magamban gyászoltam volna, a családommal, de ez nekem is visszatetsző:(
talán kicsit furcsa, hogy az anya úgy mosolyog, de nála jobban biztosan nem szenvedett senki.
szerintem a tesónak talán nem kellett vlna így akezébe adni, de egyébként, jobb lett volna, ha tudni se akarnak rla, és megy a bonctanba preparátumnak vagy tananyagnak vagy csak egyszerűen elégetik? szerintem nem!!! jól tették, amit tettek, bár megmaradhattak volna a szűk családi körnél. nekem nem lett volna ré erőm, az tuti, az hogy nekik volt, az ő nagyságukat mutatja.
Ne haragudjatok, de ez szörnyű!!!!!!!!
Azt sem tudtam volna mit csináljak, ha elvesztem a babámat, valószínűleg belepusztulok a fájdalomba, és vörösre bőgöm a szemeim. Na de ilyet, hogy mosolyogva puszilgatni, fotózkodni. Le vagyok döbbenve.
Bár alul a szöveget nem ovlastam(nem tudok angolul). de ezek nem normálisak.
én sem repesek ezért a videóért..
csak felzaklatja a terhes kismamákat
pláne hogy nem lett happy end a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!