Láttatok már szellemeket vagy éreztétek őket?
Érzékeltem és láttam is.Egyik eset:Egy reggel felébredtem és azt láttam,hogy a szoba túlsó végében a fésülködő asztalkámon fekszik egy férfi.Kissé áttetsző volt,de ettől függetlenül jól meg tudtam figyelni.Persze meg is voltam ijedve kicsit.Kérdeztem nagymamámtól,hogy feküdt-e valaki azon a helyen a szobában valamikor?Azt mondta,az egyik fiú testvérének volt ott régen az ágya ,azon a helyen halt meg ,és mamám elmondása szerint pont úgy nézett ki,amilyennek én azt a férfit,a jelenést láttam.
Sok hasonló érdekes jelenséget láttam.Hosszú lenne mindet leírni.
Szerintem ez hülyeség!
Ha meghal valaki akkor annak a földön marad a teste és nincsennek olyan szellemek amiknek rendesen emberi alakuk van. Én úgy vagyok ezekkel a szellemes dolgokkal vagyis nekem a mesterem úgy tanítja, hogy ha meghal valaki annak a lelke felmegy és ha nem ért még el egy bizonyos szintet ha még van dolga a földön akkor az újászületik egy másik testben de ha elérte azt a biznyos szintet akkor szellemi segítő ként tér vissza a földre! De nem emberi test alakjában hanem ilyen fényes gömb szerűen. Nincs olyan, hogy jó és rossz szellem egy az hogy csak felfogás kérdése a másik meg hogy a szellemi segítők azért vannak hogy segítsenek bennünket
Persze mindenki azt hisz el amit akar én ebben hiszek a másik válaszoló meg abban amit akar. Jó én nem cáfolom meg amit mondott csak nem abban hiszek és kész tök észterű hogyha meghal valaki a teste nem tűnik el... akkor miért is látnánk egész alakps szellemeket...remélem értitek, hogy mit akarok mondani
Én alfában démonokkal szoktam beszélgetni.
Pl a múltkor a nagypapámmal beszéltem (ez is alfában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!